Ajde da napisem kako sam ja otvorio cetvoro ociju kod kupnje u sloveniji od prvog vlasnika.
Dakle prije dolaska s frendom da pogledam prvi put auto, javim da bi pogledao i ako nije problem da pripremi sve
papire, racune, sta god vec ima (to uvijek napravim), da ih volim pogledati.
Pa je bitno vidjeti gdje dolazis gledati auto, bilo je to neko mjesto blizu N. Gorice. Da li je bio proveo zime na
soli i bljuzgi itd itd.
Uglavnom dolazimo pogledat auto. Prvo gledam papire, vidim pripremio mi je servisnu, original racun da je kupljena
01/2010 u sloveniji. Papire od tehnickog od prosle godine gdje mozes vidjeti koliko je km imala na zadnjem
tehnickom 10tkm manje nego sad. Kroz razgovor nevezano pokusavas saznati pricu zasto se prodaje, aha,
nema se para za tocit odrzavat jer mu smanjilo placu.
Onda naravno primjetim da su gore nankang gume, i da su jos originalne plocice gore koje su pred krajem.
Nije dobro naravno, ali mi daje jos municije za spustat cijenu a i daje vjerovat tome da su orig km.
Onda kroz razgovor pa di radis, pa velika gorica, pa si u glavi racunam koliko je minimalno km mu od doma do posla.
Da radi u casinu, nocne samo dakle, oke zato tako boja je oke jer UV nije udarao po njoj kad je odlazio navecer
i vracao se ujutro. Garazu isto snimim pokraj kuce, doduse drvena veliko spremiste za dva auta ali nije bila znaci na kisi i vlazi. Uglavnom to sve si doneses zakljucke sta i kako i koji bi mogli biti neocekivani troskovi.
Hauba vidim ima ostecenja od kamencica, znaci sve prvi lak i sve od nosa do repa je ista nijansa. Naravno ako je
moguce po vedrom vremenu uvijek ici pogledati auto. Jos sam je mislio voziti na dizalicu da vidimo malo ispod
ima li sta sumnjivo ali kako sam si zakljucio da su km originalni i znam sta cu morati mjenjati, gume, kocnice - nije
onda trebala i dizalica. Samo djir, i otvoren prozor da slusas jel sta skripi - klepece.
Zahvalio se i rekao da cu razmislit, pustio ga da se malo lozi tjedan dana a ja u medjuvremnu proucavao na stranim
forumima kako se je pokazao Tbi, i smsom spustio cijenu jos 1500 eura dolje

I to je to!

Nakon tjedan i pol dosao sa lovom i zapoceo uvoz.
A to je pazi od prvog vlasnika, a tek od auto kuce u dvoristu, nista ne mozes saznati o povijesti auta!
Ono sto vidis - to je to