Godina je bila teška, radna, pa se uspjelo zaraditi i nešto šoldi.
156 1.8 TS odrađuje posao bez greške već 10. godinu i vrijeme je da ode u mirovinu.
Plan je uzeti 159-ku, primarno TBi, alternativno 2.2 JTS, ako se ne kim slučajem pojavi dobar i povoljan 3.2 JTS, zašto ne, ali redoslijed je taj koji sam naveo.
Plan je uzeti 2009-2010 godinu, naravno sa nekim razumnim kilometrima (reko bi se što manje to bolje), ali gdje uzeti?
Pratim već 2-3 mjeseca domaće tržište rabljenih, ali 4-5 istih vozila stoji na njuškalu i ne zadovojavaju moje kriterije, ili su preskupi, ali prestari i sa preveć kilometara.
Vidim da se i neke domaće auto-kuće reklamiraju da rade uvoz po narudžbi (može li neka preporuka?), znam da bi možda najbolje bilo otići van i sam izabrati, ali to košta i tu je potrebna određena logistika koja isto također košta.
Bio bih zahvalan za pokoji dobronamjerni savjet. Za TBi bih bio spreman izdvojiti 12.500-13.000 €, JTS već vidim da se može naći za manje novce.
156-icu sam 2005 uzeo u jednom salonu iz Sesveta, 2001. godište je i nikad nikakvih značajnih problema, osim redovitog održavanja.