24-04-2026, 13:38:27

Autor Tema: vrline i mane 159/brera/spider  (Posjeta: 37217 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dugixy1

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
vrline i mane 159/brera/spider
« u: 04-10-2010, 00:57:25 »

evo prošla je prva god dana kako koristim alfu 159 jtdm 1.9  150 konja

i evo par sitnica koje bih istaknuo kao loše,inače sam jako zadovoljan autom.

prvo je grijač prednjeg stakla po zimi, kad se zaledi treba čekati po 15 min da se otopi,dok zadnje staklo i retrovizore otopi taj tren zbog ugrađenih grijača.

drugo je loše napravljeno brzo blendanje dugim svijetlima,x puta kad pokušam jednostavno ostanu upaljena duga svijetla.

treće je pretvrd mijenjač.

četvrto je skroz  gašenje klime i pojačavanje brzine rada klime ili ventilacije,problem je što je nespretno sa onim plus i minus.

nama koji imamo navigaciju bilo bi bolje da je postavljena više gore, kao u večine sličnih automobila,ovako je prenisko.

evo to su moja zapažanja,možda se netko slaže a možda ne.

inače sa ostalim sa više nego zadovoljan!!! :drive:
« Zadnja izmjena: 22-11-2013, 19:14:10 od a.m.alfa »

33QO

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: vrline i mane 159/brera
« Odgovori #1 u: 04-10-2010, 08:16:59 »
pretvrd mjenjač  :?:

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #2 u: 04-10-2010, 17:35:06 »

šta mislim pod pretvrd mijenjač

znači kad mjenjam brzine ne klizi,nejde savršeno već je malo grubo.imam 2 susjeda koji voze alfu 159 i isto su mi to istaknuli. tako da vjerujem da nije samo do mene.

33QO

• Gost
« Odgovori #3 u: 04-10-2010, 17:51:05 »
Ja sam sa mojim imao problema u trećoj, ali nakon šta je to riješeno, nemam nikakvih. Dovoljno je da prstom gurneš ručicu do "zuba", a ona dalje poleti sama. Mjenjač je savršen!

Offline Bertrand

• Na probi
  • *
  • 159 Q4 2.4 jtdm
    • Zagreb
« Odgovori #4 u: 05-11-2010, 10:53:14 »
meni je mjenjač bio pretvrd samo prvih par tisuća km ...sada kao putar
Not now Kato!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #5 u: 10-11-2010, 20:21:09 »
Meni je i dan danas prvih 30ak minuta voznje mjenjac ..hmm :rolll: . Nemos ga iz zgloba saltat , bas iz ramena trebas potegnut  :)
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.
Fernando Alonso: "Spa only earns the best"

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #6 u: 10-11-2010, 23:43:47 »

ma definitivno su fulali sa mjenjačem,neznam jel na svim modelima 159-ke ista stvar ali meni su to vlasnici rekli čak i prije nego sam kupovao auto.
Taijani auto zovu sportskim,ćak prilikom kupovine kad sam rekao da gledam alfu karavan rekli su mi u auto comerce da to nije karavan već sport vagon,znaći sve baziraju na sportu-brzini ćak i riječi.
al mjenjač nije takav.

meni nije problem u svakodnevnoj vožnji ali ak se nekad malo ganjam i sl treba brzo šaltati što nejde glatko.
mislim da je na automatic vozilima puno bolji osječaj ubrzanja,nemaš brige.

neznam jel se to da nekako "podmazati", ako se nije samo nakon prijeđenih 50000 mislim da ni neće.

i jako mi smetaju oni plus i minus za pojačavanje puhanja klime,mogli su bolje to riješti, em duža svijetla,više se ne usudim ni blendati jer mi često ostanu upaljena.
pa na autima ž kategorije je to bolje riješeno.

malo se ponavljam ali to su stvari koje me dosta iritiraju. plus sad problemi po zimi sa odleđivanjem prednje šajbe,sjedi i čekaj 10 min u hladnom autu.

još mi se zna dešavati da mi gas zapne za tepih pod nogama,tako da uglavnom kad got ulazim u auto prvo namjestim gumirani tepih,moraću to nekako fixirati.

jel ima tko ovakve čepove?

http://www.kupci.com/hr/cepovi-za-autotepihe-p-143.php

da nebi netko krivo shvatio ,auto mi je izvrstan ali ima bubica.  :drive:
« Zadnja izmjena: 10-11-2010, 23:52:37 od dugixy1 »

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #7 u: 11-11-2010, 00:58:07 »
i jako mi smetaju oni plus i minus za pojačavanje puhanja klime,mogli su bolje to riješti, em duža svijetla,više se ne usudim ni blendati jer mi često ostanu upaljena.

malo se ponavljam ali to su stvari koje me dosta iritiraju. plus sad problemi po zimi sa odleđivanjem prednje šajbe,sjedi i čekaj 10 min u hladnom autu.

još mi se zna dešavati da mi gas zapne za tepih pod nogama,tako da uglavnom kad got ulazim u auto prvo namjestim gumirani tepih,moraću to nekako fixirati.

Ma stavis na auto i samo povecavas/smanjivas temp . Ja nikad ne diran +/- skoro . Treba se malo naviknut na duga svjetla , samo treba pipnit rucicu , ili se odvikni od blendanja :hap:

Za sajbu nebi zna

Isto se i meni dogadjalo . Ja iman na svojin te ka cepove neke , ali ne pasu na kopce u autu ( a tapeti orginal alfini iz salona) :mad:. Lud san i dan danas zbog toga. Risia tako da san probuza livi cep i sa onon ziptrakon to nekako sve ucvrstia za kopcu u podu , a opet se jednostavno skida i vraca kad cistin auto . Slikan za vikend pa stavin sliku.
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #8 u: 11-11-2010, 01:19:12 »

ok,hvala na info.

ajde još da pitam ,kad ste kupili alfe 159 jeste dobili u gepeku rezervnu gomu ili onaj aparat što krpa puknutu gumu?

pitam jer nisam prilikom kupovine auta dobio ništa,prazan gepek,zaboravili staviti a meni nije bilo ni na kraj pameti da kontroliram.
od kad sam skužio natežem se sa auto commerce,sad su mi dali onaj aparat pa me interesira što su drugi dobili?
gledao sam nedavno najnoviji kia terenac i nema uopče rezervnu gumu već taj aparat,kaže prodavač da sad tako isporučuju aute.

ako sam trebao dobiti gumu sa felgom možda još postoje šanse da je dobijem al nebih volio gnjaviti ako daju samo aparat.

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #9 u: 11-11-2010, 01:29:09 »

ok,hvala na info.

ajde još da pitam ,kad ste kupili alfe 159 jeste dobili u gepeku rezervnu gomu ili onaj aparat što krpa puknutu gumu?

Kod mene je "bicikla" ,rezervna guma  . Ono nemos nazvat gumon  i bas me zanima kako bi prosla montaza na prednji kraj ako bi zatribalo   :hehe: :hehe: . Nema sanse da bi onaj disk sta u nju

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #10 u: 11-11-2010, 03:10:19 »

ako je onakva kakvu mi imamo u jednoj dostavnoj fiata brava onda ni ja neznam kako bi to stalo na felgu,pa alfa bi visila do poda na jednoj strani.
aku su te gume identične onda si mogu komotno prebaciti ovu sa fiat brave u alfin gepek. neznam jel bi rupe pasale al baš ću ići pogledati. :pivo:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #11 u: 11-11-2010, 04:16:52 »

ako je onakva kakvu mi imamo u jednoj dostavnoj fiata brava onda ni ja neznam kako bi to stalo na felgu,pa alfa bi visila do poda na jednoj strani.
aku su te gume identične onda si mogu komotno prebaciti ovu sa fiat brave u alfin gepek. neznam jel bi rupe pasale al baš ću ići pogledati. :pivo:

Virujen da su bravi felge na 4 rupe . 159 je na 5 ;)

Offline Zvonimir

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • *
  • Stelvio Q4
    • Zagreb zapad
« Odgovori #12 u: 11-11-2010, 06:23:15 »

ok,hvala na info.

kod mene aparat za krpanje :da:
Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart. It is a kind of disease, this passion for a means of transport. It is a way of life, a very special way of thinking about a powered vehicle."

XariX

• Gost
« Odgovori #13 u: 11-11-2010, 14:40:27 »
ma definitivno su fulali sa mjenjačem,neznam jel na svim modelima 159-ke ista stvar ali meni su to vlasnici rekli čak i prije nego sam kupovao auto.
Taijani auto zovu sportskim,ćak prilikom kupovine kad sam rekao da gledam alfu karavan rekli su mi u auto comerce da to nije karavan već sport vagon,znaći sve baziraju na sportu-brzini ćak i riječi.
al mjenjač nije takav.

meni nije problem u svakodnevnoj vožnji ali ak se nekad malo ganjam i sl treba brzo šaltati što nejde glatko.
mislim da je na automatic vozilima puno bolji osječaj ubrzanja,nemaš brige.

neznam jel se to da nekako "podmazati", ako se nije samo nakon prijeđenih 50000 mislim da ni neće.

Koje ti je godiste 159-ka?

Ovo za mjenjac je skroz cudno, kod mene od prvag dana mjenjac radi savrseno, i sad nakon nepunih 3 godine i 111 000 km radi besprekorno.
Ovo za odledjivanje prednje sajbe stoji, kao i ono za + i -, al imas caku kak ti je vec objasnjeno povecas temperaturu, i onda kad ti vise ne treba odledjivanje samo prebacis na "auto mod", i ne trebas se zabrinjavat sa - i + gumbima koji stvarno nisu na dobrom mjestu. Ja ih osobno nikad ne koristim.

Ovo kaj pricas za tepih, i zapinjanje za papuciu gasa, pa ne prodaje se originalni set tepiha sa alu natpisom "Alfa Romeo 159 " za oko 100 € koji imaju cepice kojima se fixira, i onda ti nema za kaj zapinjat.

Ugl, ja prezadovoljan, a vjeruj mi, prokleto sam picajzlast kad je u pitanju auto. I, iskreno, ne vjerujem da postoji trenutno takmac 159-ki po sveukupnom dojmu :da:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #14 u: 11-11-2010, 16:07:34 »

Ovo kaj pricas za tepih, i zapinjanje za papuciu gasa, pa ne prodaje se originalni set tepiha sa alu natpisom "Alfa Romeo 159 " za oko 100 € koji imaju cepice kojima se fixira, i onda ti nema za kaj zapinjat.

Ugl, ja prezadovoljan, a vjeruj mi, prokleto sam picajzlast kad je u pitanju auto. I, iskreno, ne vjerujem da postoji trenutno takmac 159-ki po sveukupnom dojmu :da:
:ok:

Moji su ovakvi , i nezna jesan li ja blesav pa ih neznan montirati ili je neko zafrka stvar . Na suvozacevom nema tih cepova niti na zadnjim tepisima iako su svugdi u autu "instalirane" kopce.

znaci nisu kopce kao na ovima , a ove mi trebaju  :?:
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-159-Mats-Luxury
« Zadnja izmjena: 11-11-2010, 16:13:01 od MafiaMan »

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #15 u: 11-11-2010, 20:27:47 »
Koje ti je godiste 159-ka?

Ovo za mjenjac je skroz cudno, kod mene od prvag dana mjenjac radi savrseno, i sad nakon nepunih 3 godine i 111 000 km radi besprekorno.
Ovo za odledjivanje prednje sajbe stoji, kao i ono za + i -, al imas caku kak ti je vec objasnjeno povecas temperaturu, i onda kad ti vise ne treba odledjivanje samo prebacis na "auto mod", i ne trebas se zabrinjavat sa - i + gumbima koji stvarno nisu na dobrom mjestu. Ja ih osobno nikad ne koristim.

alfa mi je 2007 godište,prva rega je 20.07.2007.
ok,ovo ću probati za temp ali bilo bi bolje da su napravili ko za zadnje staklo i retrovizore.

ovo za čepiće nije strašno al zna biti nezgodno.nekako ću to već riješiti ovih dana.

ma i ja sam prezadovoljan autom,nije jedini koji imamo al svima ja nađem neke mušice.
ovo nisu neke primjedbe već više želje.
bitno je da meni motor radi savršeno,da je auto udoban a za izgled da ne pričam.

3 najljepša auta a da nisu mercedes ,bmw i audi jer oni uobičajno imaju ljepe linije su mi

novi pasat,opel insignia i alfa 159 , ovo nije po redosljedu jer su mi sva 3 krasna. :love3:

zbilja je užitak imat ovaj auto,još sam ga ja opremio tako da mogu i živjeti komotno u njemu a imam i još neke planove :craz

XariX

• Gost
« Odgovori #16 u: 11-11-2010, 22:35:37 »
alfa mi je 2007 godište,prva rega je 20.07.2007.
ok,ovo ću probati za temp ali bilo bi bolje da su napravili ko za zadnje staklo i retrovizore.

ovo za čepiće nije strašno al zna biti nezgodno.nekako ću to već riješiti ovih dana.

ma i ja sam prezadovoljan autom,nije jedini koji imamo al svima ja nađem neke mušice.
ovo nisu neke primjedbe već više želje.
bitno je da meni motor radi savršeno,da je auto udoban a za izgled da ne pričam.

3 najljepša auta a da nisu mercedes ,bmw i audi jer oni uobičajno imaju ljepe linije su mi

novi pasat,opel insignia i alfa 159 , ovo nije po redosljedu jer su mi sva 3 krasna. :love3:

zbilja je užitak imat ovaj auto,još sam ga ja opremio tako da mogu i živjeti komotno u njemu a imam i još neke planove :craz

Sad, kad si već počel radit paralele, najbliže mi se 159-ki mogu približiti samo ova tri automobila:
Mercedes CLS 2011, BMW 5 GT, i Audi S5.

Sve ostalo iz "presvetog trojstva" mi nije sjelo il zbog ovog il zbog onog...

Niti jedan od ta tri pobrojana auta meni osobno nije primjenjiv u svakodnevici, a kao drugo, radije sa za jedan od pobrojane trojke kupim za istu teoretsku lovu "nekakav" coupe a la Audi TT, i dodatno još Alfu 939 Spidera, if you know what I mean  :hap:

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #17 u: 29-11-2010, 01:00:40 »
dosta mi se čuju brisači,kao da mi gumice zapinju negdje,čak na jakoj kiši zvuk je na momente takav kao da briše po suhome prozoru.
kad pogledam gumice čine mi se ok. kako je kod vas ? jel imao tko slično pa da je mjenjao?

hvala

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #18 u: 29-11-2010, 01:14:34 »
dosta mi se čuju brisači,kao da mi gumice zapinju negdje,čak na jakoj kiši zvuk je na momente takav kao da briše po suhome prozoru.
kad pogledam gumice čine mi se ok. kako je kod vas ? jel imao tko slično pa da je mjenjao?

hvala

i meni je tako ,ali ovo  im je 2ga godina i spremni su za minjat  :hap: . Prije nije bilo tako :)

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #19 u: 30-11-2010, 23:17:51 »
Da se vratimo tapeticima ... :hap: ,slike sto san reka da cu stavit....
Ovi cepici ne odgovaraju ovin kopcama . Tu san ja malo improvizija, i stvar funkcionira , lako je izvadit tapete van kad se auto cisti . Zanima me dali je moguce negdje  kupiti samo ove cepice koji pasu na ove kopce ?

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
« Odgovori #20 u: 30-11-2010, 23:49:58 »
takv isti cepic sto se uvrce je kod mene na 166

Offline aaarrr

• Trade Count: (+9)
  • Starosjedioc
  • 159 V6 Q4, 155 TS, Giulietta Q2, MiTo Imola
    • Sisak
« Odgovori #21 u: 01-12-2010, 11:53:33 »
Evo - riješit ću vam problem oko tepiha u 159.

Ovi tepisi koji su na fotografijama MafiaMana su "jeftina" varijanta, koštaju cca 700 kn i imaju čepove samo na vozačkom tepihu.
Postoji i skuplja varijanta koja košta oko 1500 kn, puno su kvalitetniji ( deblji tepih, podloga nije gumena nego je filc ), imaju čepove za sve tepihe, a stražnji tepisi su odvojeni ( kod ove jeftinije varijante su uz čičak skoro u komadu ).

E sad, 159 MY 2006 i 2007 nije imala čepove u podu, pa su uz te skuplje tepihe isporučivali i čepove koji se šarafe u pod.
MY 2008 pa nadalje ima čepove u podu ( vide se na fotografiji ) i za njih se prodaju skuplji tepisi na kojima su kopče koje odgovaraju tim čepovima u podu.

Sve provjereno na vlastitom iskustvu i u ePER-u.

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #22 u: 01-12-2010, 20:42:39 »
Puno hvala na ovom postu  :ok: .Imas karmu +  :hehe:.  Bit ce onda vjerojatno uz kupnju brisaca i narudzba tih tapeta . :) . Zeli tko kupit ove sadasnje  :hap: ?
« Zadnja izmjena: 01-12-2010, 20:43:37 od MafiaMan »

Offline Guro

• Sa stažom
  • 159 1.9JTDm & 156 2.4JTD
    • Podgorica
« Odgovori #23 u: 12-09-2012, 13:34:57 »
mozda ovo spada pod samu temu 159....ali je razdijeljena na karavan ,a sedan, na breru... na TI...a to je bukvalno sve jedno auto...
mozda je ova tema i bila vec, al je ja ne vidjeh... a zamisao je da ovdje napisemo sve on osto nam se svidja ili ne svidja kod 15tke a sto smo zapazili tokom koriscenja...

evo da ja pocnem od stvari koje meni smetaju

- senzori brisaca, kao da su ga nogama konstruisali... kad treba ne radi...kad ne treba oce brisaci da se razlete...
- sjedista prednja - u najnizem polozaju su opet visoko pozicionirana, makar za moj ukus
- nedostatak pregrada za odlaganje nekih sitnica...kao mobilni telefon i sl...
- fabricka muzika... odlican zvuk ima, ali opcijama siromasna
- nedostatak opcije da se zatvore prozori preko daljinskog, jer nema glupost od anti trap senzora
- gepek se ne moze otvoriti bez iz kabine ili preko kljuca

sjeticu se sigurno jos necega... :) a ostalo mi se manje vise svidja...

a da pitam jos ovo...da li vase prijavljuju kad nedostaje rasladne tecnosti? ili tecnosti za pranje sofersajbe??? moja to nema...

mozda glupa tema, ali mozda neko ima neki predlog kako da se nesto od ovoga rijesi...

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #24 u: 12-09-2012, 13:55:16 »
Znaci iste mane kao i kod 166
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline DrTom

• Trade Count: (+1)
  • Na probi
  • *
  • AR 159 1.9 JTDm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #25 u: 12-09-2012, 13:57:05 »
- nedostatak opcije da se zatvore prozori preko daljinskog, jer nema glupost od anti trap senzora
Mogu se daljinski otvarati i zatvarati preko ključa, samo duže drži tipku za otključavanje
(spuštanje sva 4 bočna) ili zaključavanje (podizanje sva 4 bočna).

Može preko uzice/sajle koja je ispod stražnje klupe sa vozačeve strane.

a da pitam jos ovo...da li vase prijavljuju kad nedostaje rasladne tecnosti? ili tecnosti za pranje sofersajbe??? moja to nema...
Moja je javila da joj nedostaje tekućine za pranje prednjeg stakla i svjetala.
Iznenadio sam se da u taj rezervoar stane skoro 6l tekućine.

Vjerujem da i tvoja ima sve isto, samo nisi dovoljno dugo držao pritisnute tipke na ključu za prozore
i nisi došao do min granice na kojoj javlja da ti nedostaje tekućine.
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... that’s what gets you. :icon_lol:

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #26 u: 12-09-2012, 14:35:39 »
mozda ovo spada pod samu temu 159....ali je razdijeljena na karavan ,a sedan, na breru... na TI...a to je bukvalno sve jedno auto...
mozda je ova tema i bila vec, al je ja ne vidjeh... a zamisao je da ovdje napisemo sve on osto nam se svidja ili ne svidja kod 15tke a sto smo zapazili tokom koriscenja...

evo da ja pocnem od stvari koje meni smetaju

- senzori brisaca, kao da su ga nogama konstruisali... kad treba ne radi...kad ne treba oce brisaci da se razlete...
- sjedista prednja - u najnizem polozaju su opet visoko pozicionirana, makar za moj ukus
- nedostatak pregrada za odlaganje nekih sitnica...kao mobilni telefon i sl...
- fabricka muzika... odlican zvuk ima, ali opcijama siromasna

sjeticu se sigurno jos necega... :) a ostalo mi se manje vise svidja...

mozda glupa tema, ali mozda neko ima neki predlog kako da se nesto od ovoga rijesi...

sve u svemu bez mane  :craz

kak se onda otvara  :?:
Spider 115

Offline Guro

• Sa stažom
  • 159 1.9JTDm & 156 2.4JTD
    • Podgorica
« Odgovori #27 u: 12-09-2012, 14:44:08 »
Mogu se daljinski otvarati i zatvarati preko ključa, samo duže drži tipku za otključavanje
(spuštanje sva 4 bočna) ili zaključavanje (podizanje sva 4 bočna).
Može preko uzice/sajle koja je ispod stražnje klupe sa vozačeve strane.
Moja je javila da joj nedostaje tekućine za pranje prednjeg stakla i svjetala.
Iznenadio sam se da u taj rezervoar stane skoro 6l tekućine.

Vjerujem da i tvoja ima sve isto, samo nisi dovoljno dugo držao pritisnute tipke na ključu za prozore
i nisi došao do min granice na kojoj javlja da ti nedostaje tekućine.

spustiti se mogu..ali dici ne mogu na veryije od ljeta 2007...(zakon u EU) ako auto nema anti trap senzore...

moja je ostajala bez tecnosti vise puta..i niakd prijavila nije :D

za gepek otvranje sam misio da se pritisne neko dugme ili znak pozadi i da se otvori...(to imaju verzije 2008g pa na dalje...)

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
« Odgovori #28 u: 12-09-2012, 14:52:37 »
Meni je glavni minus preduuugiii hod mjenjača.  :drive:

Gepek se otvara pritiskom na znak na haubi (m.y. 2009.); brisači mi (srećom) nisu na senzor  :rolll:

"Some cars take your breath away"

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #29 u: 12-09-2012, 14:59:52 »
meni je nasa 9ka bez mana

ide ko gluha svinja, lijepa je za popiz.... i svaki put kad je pogledam i sjednem u nju sretan sam ko malo dite  :hehe: