Danko, hvala na info. slazem se cijena se naravno ne spusta preko telefona.
Mislim da je bolja kupnja domacih kupljenih u Hr. sa manjom kilometrazom i urednom servisnom, da je manja vjerojatnost vracanja km nego kod onih iz uvoza.
inace vezano za alfu, ako kupim znam da ce biti prica joj sta nisi nesto njemacko to je s... talijansko kvari se...
kakav je osjecaj u voznji i opci (objektivni) dojam onih koji su vozili i recimo merc. bmw audi... Ja sam na mercedesu vec 7 godina.... A zanimljivost bratu prijatelji talijani sami govore nemoj alfu nije kvalitetna :hehe:
Moj bratić vozi merđu c klasu, a i sva obitelj sa mamine strane vozi mercedese c i e klase.
On je na primjer dosta problema imao i na mercedesu, drugome su na e klasi 2003 g otišle dvije dizne itd.
Mercedes i alfa su sasvim dva različita auta.
Mercedes je spoj preciznosti i elegancije dok je alfa spoj ljepote i snage.
O kvaliteti nije za raspravljati, radi toga što su rođaci popravljali više mercedese nego ja alfu.
Isto tako subprešli više kilometara nego ja sa alfom.Kad sam ju uzeo svi su mi govorili da sam lud što uzimam talijana ( naravno oni svi voze samo njemce) ali nakon skoro dvije godine su svi začepili usta.Sada se samo dive dizajnu i snazi.
Mercedes plovi po cesti, dok ju alfa pokorava.
Vjeruj mi alfa ima ono nešto, ali to ne možeš znati dok ne probaš, alfa nije samo auto, ona je kao član obitelji.
Ako ju jednom uzmeš znati češ o čemu pričam, samo oprezno, jer ima i tatinih sinova koji su svakodnevno uništavali i motor i auto.
Pozdrav.