Ja ti to nebi preporucio...mislim da je to jako lose rjesenje al eto opet svako ima pravo na svoje misljenje... 
tako je,svako ima svoje misljenje,a neki znaju i iz iskustva.
evo mene nakon punih godinu dana s termostatom od renaulta 4. Ceh: 60kn termostat+ ugradnja 0kn (ugradio sam,sat vremena zezancije +2 zulja na rukama od guranja u cijev,pa preporucam rukavice)
Dojmovi su da bolje ne moze,termostat je savrseno odradjivao posao i po nedavnom paklenom ljetu,ne sjecam se da sam uopce vidjao skalu da se penje preko 90. Zimi isto odlicno odradjuje posao, drzi na 90, osim u leru ili full malom gasu dok je vani temperatura od kojih -5 pa na nize,tad zna malo pocet padat temperatura dok se neda gas...ali to nije do termostata vec do JTD motora, jer termostat zatvara savrseno.
Zakljucak: opet bi napravio isto,i osobno ne vidim razloga sto je lose u tom rijesenju
@Luka05
Sto se tice toga dali je problem smontirat,zapravo je lakse i brze smontirat nego standardni alfin termostat, jer je dovoljno izvaditi samo onu debelu dolaznu cijev, i nabiti termostat u nju. Naravno paziti na koju stranu okrenes termostat!! I dobro zagrijati cijev sa vrucom vodom (i po par puta ako treba), nauljiti unutrasnjost cijevi da termostat lakse gurnes unutra