zafrk...
auto je na nju 
stan je na mene

KW mi je preskup...ako se ne varam 8800kn
postoji opcija da isprobam serijski krace amortizere za 147 (ako sam dobor shvatio) pa da to narucim...
s tim da bi me i to zadovoljstvo doslo cca4000kn ili sl...
I dalje si na mukama.

A ja dolazim na par meseci u cro a ti se i dalje ramzisljas.

Ja sam prvo stavio nove B4 amorte - ili su bili losi ili za benzinca (mada ne bi trebalo da ima veze) - spustili su mi auto 2cm vise nego sto je trebalo sa eibach kitom. Tek kada sam vratio fabricke amorte, auto je bio kako treba... Vidim da kod ostalih lepo radi taj setup. Inace 147 nema serijski skracene amorte, ima samo od TI i q2 verzije gde su opruge nesto drugacije (negde sam cak procitao da su iste kao od 156 SP2 ili 3 ). Na fabrickim amortima je ok, mada mislim da su meni vec pri kraju, nekada lepo rade, nekada udaraju bas, zavisi od atmosferskih uticaja i koliko se stegne ulje u njima kontam, sta znam... Moguce da su istroseni vec...
Nije to to ipak, auto poskakuje pozadi, ne moze amort da isprati tu oprugu i najbolje je imati sportski. Ne znam da li bi ti auto bio udobniji sa b6 amortima jer su oni normalne visine, dok je b8 skracen za 3 cm. Meni ovi deluju zanimljivo, ako bih uzeo sva 4, onda bih odabrao opciju sa oprugama jer je cena ista:
http://www.ap.de/shop/?typ=17373 Sto se same udobnist tice, meni b8 nije toliko strasan, sve dok ne nabija. Mada je KW1 zakon, nagovaram druga da mi proda, ali sanse su male.

Zakljucak, mislim da ipak imas dobru stvar, ipak su putevi kod nas u Srbiji dosta losiji nego kod vas.