Jesi ga vozio?
Naravno, vec sam objanio da uvjek probam auto i zasto, a i kak bi znao kak vuce i za viljuske i mortice inace...
Nemoj se ljutiti ali ja mislim da ti nikad nećeš kupit Alfu, ok ideš pogledat i napišeš osvrt ali vjerovatno jer nemaš pametnijeg posla a isto tako kolega Silver sa potragom 159, znači oboje tražite aute koji ne postoje s time da Silver odgovara zasebo svaku rečenicu u novi post tako da nekad je cijela strana njegovih zahvala pojedine rečenice.
Uglavnom da hoćete alfu kupili bi je jer ponuda nije tako loša, to što vi tražite ima u salonu po cijeni od 30 tisuća eura.
Bez uvrede.
Ne ljutim se, ali sta ti znas sta cu ja kupit, jel ti poznajes mene da mozes iznosit takve tvrdnje? Isto tako od kud ti znas cim se ja bavim i kakvog "pametnog" posla ja imam ili nemam... Niit me znas kako rekoh niti znas cim se ja bavim i sta radim, a tu laprdas(bez ljutnje) da nemam pametnije posla, neznam stab reko na ovo...
Sto se tice kakav ja auto trazim, pa trazim bar slican onome kakav sam prodo, tj onakav kakav imam, vec sam pisao o tome, pa se necu ponavljat.
Zasto bi ja sad morao kupiti auto koji mi ne pase, samo da bi tebe i jos par dusebriznika na forumu zadovoljio??
Nije mi zurba za auto i kad imam vremena odem pogledat i napisem tu nebili pomogo nekome u kupnji(a ocito sam krivo shvatio bit ove teme), a onda dodju likovi ko ti i to fino poseru(bez ljutnje) tak da sam odlucio da vise necu pisat, ako netko pita o nekom autu ovdje, a ako znam napisat cu mu na PM.

Pazi ovo vidi po slikama da je u banani,ode vidit auto i stvarno je u banani.
Pa zasto si ga onda isao vozit kad si znao da ga neces kupit?Strasno!
Ja sam vidio da desni luft na haubi ne stima preko slika(moze biti i varka dok ne vidis u zivo), a to sto je blatobran farban mene ne sekira. Izmedju ostaloga vec sam reko da probam auto uvjek kako bi imo sto vise iskustva vezano za taj model koji gledam.