http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jtdm-oglas-17942902par ljudi je pitalo za ovu alfu da kažem par činjenica o autu:
- auto cijeli treba prelakirati (zguljen sa svih strana)
- zadnja lijeva lampa ima rupu tj. treba nova
- nedostaje zadnji desni poklopac za auspuh
- ne rade ni prednji ni zadnji parkirni senzori
- prednje desne štrcaljke (ne znam službeni izraz) za pranje svjetala ne rade
- plastika scudetta potrgana
- kopče koje drže plastiku na motoru su potrgane
- čini se da motor slini (po mojoj procjeni) jer je prostor oko motora čist a vide se tragovi ulja na motoru
- kad sam palio auto osjetio se jak udarac (jači nego na mojoj 147-ici 1.9 jtd 8v) pa bi to moglo nositi dodatne probleme (zamašnjak možda), ali napominjem da je ovo isključivo moj osjećaj te ne mora biti tako
- prednji lijevi blatobran spigan
- lijevi prag potrgan
- hauba ne stoji u liniji s autom nego je skoro 1 centimetar u zraku
- na prednjem desnom limu auta su čudni varovi (kao da je nešto krpano, ali jako loše napravljeno)
- gume su zimske te su prednje nove (2015) a zadnje stare (2009), a ljetne gume ne dolaze s autom
- sve felge oštećene po rubovima (poprilično)
- zadnji lijevi sic pogreban
- zadnji desni sic rasparan (viri spužva)
- središnja konzola sa strane vozača je oštećena (kao da ju je neko ispikao s kemijskom tj. puna mini udubljenja)
Prodaje ga mlađi gospodin, u ime sestra i šogora. jako ljubazan ali nažalost ne zna sve detalje oko vozila.
auto kupljen nov u autokomercu rijeka te tamo servisiran a kad su došli u zg, auto je servisiran kod Mrkše
Za jednu ili dvije godine, auto nema žig u servisnoj knjižici
Prijatelj je htio kupiti auto (ja sam se već predbolježio za otkup za koju godinu), te vam ne mogu opisati koliko mi je žao što je auto u takvom stanju da ga nije htio kupiti.
Ne znam što se događalo s tim autom, ali mi je žao što je neka alfa (pogotovo 159 TI) završila u ovakvom stanju.
Također, provozao sam auto te mogu reći da ne vuče na nijednu stranu pri kočenju i ubrzanju.
pozz