Pa ako kršina košta 5 somova, ovaj valjda mora koštat više.
Tržište diktira, tržište kršinu koja nije održavana cijeni 5 somova, onda ova dobro održavana valjda mora koštati malo više. Samo te skuplje teže odlaze jer kupci koji provode tu logiku kupe takav auto pa su poprilično zadovoljni i duže vrijeme ne kupuju novi pa prodavači koji imaju lijepe primjerke i čekaju takve kupce moraju malo duže čekati da takav ponovo naiđe jer su takvi ionako u manjini.
Nisdi me shvatio, moze i ovaj sto je krsinu uzeo trazit 5 sam pitanje kad ce dobit te pare i da li ce uopce. Ono sto sam htio reci je jedno sto pise kolko netko trazi, a sasvim drugo kolko stvarno dobije "keša". Naravno ima i ona stara da se svake minute rodi jedna budala, pa tak i oni nest prodaju, kak si i sam reko... No ja nisam ni ta, a ni ona druga budala, a tko voli nek izvoli...
Da se nadovezem... Kad govorimo o stanju auta i cijeni sukladno...
Pred 2 dana sam gledo 147 JDT FL od svercera uvoz, jedna od boljih koje sam vidio i probo, motor suh ko barut i prst prasine gore, turbo nigdje kapi ulja, upalio na -3 na zub bez dima, nigdje lupan(kolko sam ja vidio), kvacilo ko u putar ide, nove gume, od problema ovjes malo škripucka i jos ima jedna sitnica tj dve, ali necu o tome vise jer jos nisam na cisto, daju ju ispod 5.
Jucer pogledo hondu civic 2007 2.2 dizlo, uvoz, regana godinu dana, auto je odlican, znaci za 147 je to svemir, drugi level sto se tice materijala zavrsne obrade itd... nema jedne zamjerke... samo sto mi se nije svidio osjecaj na volanu ko da je jos nesto izmedju mene volana i ceste, kao kroz neke "debele" rukavice da vozim i jednostavno to ne mogu prozvakat, ide za 7 i sitno ima nekih 150tkm
Danas pogledo 159 jtd 150, sa servisnom i krdo racuna, auto je zategnut samo tako, znaci jedan od boljih koje sam pogledo, ima nekih sitnih nedostataka, no izgledom mi ne pase bas, pa se jos razmisljam i premisljam, tj imam jos nesto za pogledat, te neke opcije po svabiji i imam vremena pa mi nije htino. Ide cak i nesto ispod 7.
Tak da nije sve crno bijelo i ne moram tj ne zelim odrzavanje auta placat pod dodatnu opremu.