27-05-2026, 15:33:04

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3351810 vremena)

danko0013 i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Vasko

• Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #23670 u: 20-01-2016, 21:31:28 »
Sve je moguce...

Ako se ne varam, prodavatelj je ovlasteni servis/zastupnik za talijanska vozila tako da sumnjam da bi isao riskirati s takvim podatkom, ionako ce svaki kupac odmah kod njega staviti auto na dizalicu i tvornicku dijagnostiku, i tu je odmah sve jasno....

Pa onda je još jednostavnije složiti kilometražu... ako provjeravaš kod onoga tko ti prodaje he he

Naravno, ne kažem da je spuštana, samo mi je uvijek bilo nevjerojatno da bi netko uzeo krstaricu od 150ks diesel i radio 9 000km godišnje. Ne kažem nemoguće, kažem nevjerojatno.

Offline Dexter

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • *
  • Veloce 280
    • Zagreb
« Odgovori #23671 u: 20-01-2016, 21:33:35 »
Slazem se i s time... Cudna kilometraza svakako...
Potpis

Offline NikolaIMRS

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #23672 u: 20-01-2016, 21:39:02 »
Zato ih i nema toliko u oglasu s jako niskom kilometražom. Znam slučajeve za BMW 3, Mercedes C klasa, i neki manji auti s cca 100tkm i 5-7 godina starosti

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #23673 u: 20-01-2016, 22:28:39 »
Na nekim modelima ima "original" spera, a na druge pak moras staviti recimo Quaifeov LSD, kao npr. na 166

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
I 159

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline Robertino

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Pazin
« Odgovori #23674 u: 20-01-2016, 23:07:22 »
Ma ima i 147mica i 159ki dizel s malom kilometrazom. Prvenstveno iz razloga sto im benzinci (IMHO opravdano) nisu bili na dobrom glasu, pa su cesto ljudi uzimali dizel i kad voze malo km...a htjeli su Alfu.

BTW kuzma...napises  za onu drugu da ima puno posla, a navedes kvacilo, nosac motora i eventualno amortizere?
Pa to po meni nije nista strasno, 95% alfi tih godista vozi jos na originalnim amortizerima i svi su zreli za promjenu, ovo drugo promjenis i gas.

Ako je primjerak dobar, zasto ne rjesit tih par stvari i gass...

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #23675 u: 20-01-2016, 23:50:30 »
Imate moju 156SW  2.4 103kw, 2001g.
Treba promjeniti gornje vilice i gas.
Veliki servis na 150tkm, pod komplet saniran u 10mj. 2014, promjenjeno sve kaj je trebalo, prednje i zadnje kocnice, prednji amortizeri, sajle rucne, lajtunzi, maf, termostat, ...... sve to u zadnjih 50 tkm, jucer ulje i filteri+svi grijaci+cilindar kuplunga na getribi, uz nju kupac dobije crni podni tepih, kozni volan i jos neke sitnice koje zivot ne znace, ali covjeka vesele  :D
Naravno ima tragova parkinga, ali za svoje godine je ok
Ima 195tkm, provjera u servisu po zelji kupca
Spider 115

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #23676 u: 21-01-2016, 00:21:05 »
Odvojeno
Spider 115

Offline Kuzma

• Sa stažom
  • Moskvitch 412 - Kredenc Plavi
    • Sesvete
« Odgovori #23677 u: 21-01-2016, 10:33:09 »
Potrošiti ćeš vremena,love,żivaca umjesto da u Zagrebu kupiš pravi auto  :Crazy
Pogledaj u oglasnik imam ti ja sve što trażiš... 147jtd 2008.g. :mah:

Ma necu, to mi je super da se maknem malo od kompa i posla...A klijo trosi ko upaljac... :D

Sve je OK i stima, al jednu stvar mi nikako ne paše :tooth

Ma ima i 147mica i 159ki dizel s malom kilometrazom. Prvenstveno iz razloga sto im benzinci (IMHO opravdano) nisu bili na dobrom glasu, pa su cesto ljudi uzimali dizel i kad voze malo km...a htjeli su Alfu.

BTW kuzma...napises  za onu drugu da ima puno posla, a navedes kvacilo, nosac motora i eventualno amortizere?
Pa to po meni nije nista strasno, 95% alfi tih godista vozi jos na originalnim amortizerima i svi su zreli za promjenu, ovo drugo promjenis i gas.

Ako je primjerak dobar, zasto ne rjesit tih par stvari i gass...

Nije samo to, generalno auto mi nije sjeo nikako iz vise razloga, prvi i najosnovniji je jer je auto bio farban s ljeve strane kolko sam vidio po gumicama al kako rekoh auto je bio prljav... i ljeve sajbe zajedno sa zadnjom su razlicite, a on nije nista prizno, niti pominjo ja racunam odma na najgore, a necu udaran auto, na srecu imam vremena i mogu birat, nije mi za glavu da kupim auto/projekt i da onda ulazem.
Unutra je auto zapusten, a meni je dosta bitno da je auto ocuvan iznutra takodjer. Ovo mehanicki sam naveo sto mi je prvo palo na pamet kolko sam se sjecao, jer me auto nije vise interesiro pa se nisam trudio vise kolko bi se trudio dalje da me auto interesira, a dosta je mehanicki zapusten...

Recimo ona srebrna sto sam piso o njoj prije, od onih klinaca je u puno boljem stanju i oni traze 4500 sad, no zapusten je jako unutra ima pistolj opremu, i treba neke vizualne stvari sredit, a meni se ne da na to trosit vreme i s time se igrat, jer mi nije sjeo auto i bio bih uvjek nezadovoljan s njim ako me razumijes.

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
« Odgovori #23678 u: 21-01-2016, 10:39:59 »
Pa onda je još jednostavnije složiti kilometražu... ako provjeravaš kod onoga tko ti prodaje he he

Naravno, ne kažem da je spuštana, samo mi je uvijek bilo nevjerojatno da bi netko uzeo krstaricu od 150ks diesel i radio 9 000km godišnje. Ne kažem nemoguće, kažem nevjerojatno.

Ima nas, ima  :)

"Some cars take your breath away"

Online Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #23679 u: 21-01-2016, 10:53:36 »
Ima nas, ima  :)
Nisam ni ja puno iznad, uvijek sam radio 10000 godišnje neovisno dizel ili benzin.  :dontno:   

A Loris http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-1.9-jtdm-oglas-16843775  ima raznu robu, od uvezenih i malo dotjeranih do domaćih u zamjeni , inače prije nego su preuzeli od Prikratkog fiatov servis , bavili su se isključivo prodajom rabljenih vozila.
« Zadnja izmjena: 21-01-2016, 11:04:55 od Argor »

Offline gvija

• Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #23680 u: 21-01-2016, 11:13:24 »
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #23681 u: 21-01-2016, 11:18:11 »
Vi ocito imate sluzbene aute  :D
Ja sam u 5 dana od kad imam auto napravio 600km  :fp
Ma to je normalno... Kad kupis novi auto onda su svi euforicni i ne izlaze iz njega prvih par dana...
:cigara: :cigara:

Online Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #23682 u: 21-01-2016, 11:19:34 »
Vi ocito imate sluzbene aute  :D
Ja sam u 5 dana od kad imam auto napravio 600km  :fp

Nemam službeni auto , samo nešto slično.   :)     

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #23683 u: 21-01-2016, 12:03:34 »
Ma necu, to mi je super da se maknem malo od kompa i posla...A klijo trosi ko upaljac... :D

Sve je OK i stima, al jednu stvar mi nikako ne paše :tooth

Nije samo to, generalno auto mi nije sjeo nikako iz vise razloga, prvi i najosnovniji je jer je auto bio farban s ljeve strane kolko sam vidio po gumicama al kako rekoh auto je bio prljav... i ljeve sajbe zajedno sa zadnjom su razlicite, a on nije nista prizno, niti pominjo ja racunam odma na najgore, a necu udaran auto, na srecu imam vremena i mogu birat, nije mi za glavu da kupim auto/projekt i da onda ulazem.
Unutra je auto zapusten, a meni je dosta bitno da je auto ocuvan iznutra takodjer. Ovo mehanicki sam naveo sto mi je prvo palo na pamet kolko sam se sjecao, jer me auto nije vise interesiro pa se nisam trudio vise kolko bi se trudio dalje da me auto interesira, a dosta je mehanicki zapusten...

Recimo ona srebrna sto sam piso o njoj prije, od onih klinaca je u puno boljem stanju i oni traze 4500 sad, no zapusten je jako unutra ima pistolj opremu, i treba neke vizualne stvari sredit, a meni se ne da na to trosit vreme i s time se igrat, jer mi nije sjeo auto i bio bih uvjek nezadovoljan s njim ako me razumijes.
Mislim da bi ipak triba uzet u obzir da kupuješ dizela starog 10 godina i da je teško pronaći auto koji je 100% ispravan i u top stanju.
Imam ja 147 iz 2007 god koju prodajem i kakvi ljudi mi dolaze točno ću je maknut sa interneta. Gornje vilice minjane prije god dana, desna proškripila. Čim sidnu unutra, ajme što je ovo. Odma ruše cijenu za 500 eura. Svi znamo koliko ta vilica košta. U oglasu lipo piše da ima 200tkm, auto je iz hr, sve je provjerljivo, znaju što dalze viditi, i onda tu cijena odma pada za još 500 eura. Da skinem sat na 50.000 km proda bi je odma jer auto stvarno izgleda kao i da ima 50 tkm. Neko vrime sam je dava za 4500 eura i opet sve neke bedevije dolaze koji neznaju uopće ni što žele ni što kupuju. Auto je kod mene napravilo 4.000 km u god dana, zapravo žena je to napravila, leži od 1.10. nek leži dalje jer kad vidim da za te novce ni daciju logan nemožeš kupit iz te godine smuči mi se.
E!

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #23684 u: 21-01-2016, 12:07:37 »
Tako sam i ja mislio kad sam kupio JTS. Na kraju u 7 mj sto je bio kod mene, nagomilao skoro 30k km...  :D
Jbt... Kolko si ti para za ulje dao
:cigara: :cigara:

Anton

• Gost
« Odgovori #23685 u: 21-01-2016, 12:17:58 »
Zakaj nitko ne gleda ovu 147 od dovle. Auto je na slikama bombon.  :oldman:

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #23686 u: 21-01-2016, 12:25:10 »

zato kaj se opčenito ovdje najmanje automobil kupi/proda

ja sam svoju 156 uzeo od njega prije 3+godine, kak je bilo napisano i rečeno sa njegove strane tak je i bilo,
sad bi ja opet uzeo tu njegovu, ali ipak pucam na GT
Spider 115

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #23687 u: 21-01-2016, 12:30:22 »
ova ne izgleda loše
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gt-1.9-jtd-m-jet-oglas-17860261

malo mi je čudno ocufan vozačev pojas, ne mora ništa značiti, samo uspoređujem sa svojim
Spider 115

Offline Kuzma

• Sa stažom
    • Sesvete
« Odgovori #23688 u: 21-01-2016, 12:32:16 »
Mislim da bi ipak triba uzet u obzir da kupuješ dizela starog 10 godina i da je teško pronaći auto koji je 100% ispravan i u top stanju.
Imam ja 147 iz 2007 god koju prodajem i kakvi ljudi mi dolaze točno ću je maknut sa interneta. Gornje vilice minjane prije god dana, desna proškripila. Čim sidnu unutra, ajme što je ovo. Odma ruše cijenu za 500 eura. Svi znamo koliko ta vilica košta. U oglasu lipo piše da ima 200tkm, auto je iz hr, sve je provjerljivo, znaju što dalze viditi, i onda tu cijena odma pada za još 500 eura. Da skinem sat na 50.000 km proda bi je odma jer auto stvarno izgleda kao i da ima 50 tkm. Neko vrime sam je dava za 4500 eura i opet sve neke bedevije dolaze koji neznaju uopće ni što žele ni što kupuju. Auto je kod mene napravilo 4.000 km u god dana, zapravo žena je to napravila, leži od 1.10. nek leži dalje jer kad vidim da za te novce ni daciju logan nemožeš kupit iz te godine smuči mi se.

Naravno, nikad nisam to napisao, cak naprotiv, par puta sam naglasio da cu radje uzet malo jeftiniji (normalnom cijenom) auto pa sam promjeniti neke stvari koje treba. Ali ne mogu uzeti auto koji je lupan, kome to ne smeta nek uzima, ja necu.
Takodjer ako mi se auto ne svidi necu ga uzet, jer zelim kad udjem u auto da mu se nasmijem, da mu kazem dobro jutro da malo poricamo  :D ... da mi nije muka kad idem negdje nego da mi je zao kad izadjem iz auta... tak da mislim da svi za svoje novce i vreme imaju pravo da rade (skoro) sta hoce...

E sad da ti odgovorim na 10 godina stanje auta, ja svoj auto kad sam prodavo bio je star 11 godina, kad smo dosli u BMW na pregled, stari neki mestar je reko da skoro nije vidio auto u takvom stanju, a prodo sam ga za novce za koje su vecina u oglasu bili otprilike negdje u sredini, sigurno nije bio najskuplji... kod mene je bio 5 godina, za skoro sve radjeno sam imo racune i slike, potvrde kilometraze... sad da nepricam dalje... Takvi su mi i klijo i motor i vjerujem svaki auto koji cu imat nadalje.

Ja ovdje ne trazim nikakvu pomoc, niti auto s foruma, niti pisem ovo kako bi se pozalio/jadikovo, vec sam samo podjelio svoje iskustvo da nekoga ustedim vremena, posto sam ja vec isao vidjeti.

U konacnici svako zna najbolje kak ce i sta ce...kak ona stara kaze "Svakom njegovo"  :oldman:

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #23689 u: 21-01-2016, 12:37:51 »
Naravno, nikad nisam to napisao, cak naprotiv, par puta sam naglasio da cu radje uzet malo jeftiniji (normalnom cijenom) auto pa sam promjeniti neke stvari koje treba. Ali ne mogu uzeti auto koji je lupan, kome to ne smeta nek uzima, ja necu.
Takodjer ako mi se auto ne svidi necu ga uzet, jer zelim kad udjem u auto da mu se nasmijem, da mu kazem dobro jutro da malo poricamo  :D ... da mi nije muka kad idem negdje nego da mi je zao kad izadjem iz auta... tak da mislim da svi za svoje novce i vreme imaju pravo da rade (skoro) sta hoce...

E sad da ti odgovorim na 10 godina stanje auta, ja svoj auto kad sam prodavo bio je star 11 godina, kad smo dosli u BMW na pregled, stari neki mestar je reko da skoro nije vidio auto u takvom stanju, a prodo sam ga za novce za koje su vecina u oglasu bili otprilike negdje u sredini, sigurno nije bio najskuplji... kod mene je bio 5 godina, za skoro sve radjeno sam imo racune i slike, potvrde kilometraze... sad da nepricam dalje... Takvi su mi i klijo i motor i vjerujem svaki auto koji cu imat nadalje.

Ja ovdje ne trazim nikakvu pomoc, niti auto s foruma, niti pisem ovo kako bi se pozalio/jadikovo, vec sam samo podjelio svoje iskustvo da nekoga ustedim vremena, posto sam ja vec isao vidjeti.

U konacnici svako zna najbolje kak ce i sta ce...kak ona stara kaze "Svakom njegovo"  :oldman:
Ma sve ok, nebi ni ja uzima neki krš, ali ako se neka vilica malo čuje ili nešto u tom smislu da imaš uložit parsto eura, to me nebi odvratilo od kupnje, naravno ako je auto u totalu dobar.
( i ja sam svog bivšeg bmw-a 5 proda za 1000 eura veću cijenu nego što su svi ostali bili ali je bija apoteka. Nećemo puno o bmw-u ode, alergija se zadnje vrime raširila po forumu na spomen te marke :D )
E!

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #23690 u: 21-01-2016, 12:39:46 »

Zato jer je cijena barem duplo viša od onoga koliko su spremni platiti...
Ljudi bi savršen auto ali po cijeni onoga za koliko se prodaju krame.
Oni koji su spremni platiti dobro stanje, ne melju tu po temi nego odu, i plate to što traže jer im je jasno da od pisanja tu nikakve koristi...
Da znam da se negdje prodaje auto u savršenom stanju, a koji je 50% ispod cijene, nebi ga sigurno nudio tu u ovoj temi, nego bi otišao, platio ga, i drugi dan stavio na njuškalo... 
A ako će mi netkio tvrditi da mu nije za zaraditi npr .2000€ u jednom danu... onda svašta.

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #23691 u: 21-01-2016, 12:41:39 »
ova ne izgleda loše
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gt-1.9-jtd-m-jet-oglas-17860261

malo mi je čudno ocufan vozačev pojas, ne mora ništa značiti, samo uspoređujem sa svojim
Kad su već tapecirali volan i ručicu mogli su je napraviti bar približnop slično originalu :D
E!

Offline Kuzma

• Sa stažom
    • Sesvete
« Odgovori #23692 u: 21-01-2016, 12:55:17 »
Zato jer je cijena barem duplo viša od onoga koliko su spremni platiti...
Ljudi bi savršen auto ali po cijeni onoga za koliko se prodaju krame.
Oni koji su spremni platiti dobro stanje, ne melju tu po temi nego odu, i plate to što traže jer im je jasno da od pisanja tu nikakve koristi...
Da znam da se negdje prodaje auto u savršenom stanju, a koji je 50% ispod cijene, nebi ga sigurno nudio tu u ovoj temi, nego bi otišao, platio ga, i drugi dan stavio na njuškalo... 
A ako će mi netkio tvrditi da mu nije za zaraditi npr .2000€ u jednom danu... onda svašta.

Ma gluposti, nitko ne prica o savrsenom autu za cijenu krame.

Npr klija sma kupio od prvog vlasnika u savrsenom stanju sa servisnom + zimske gume 170tkm... a bio je jedan od najjeftinijih u oglasu. Ovaj sad motor sam kupio sa 8tkm za srednju cijenu i spustio jos 400 na licu mjesta, malo je rec da je bio nov nov, sa novim gumama...., motor prije toga sam kupio sa 4tkm takodjer stanje novo za normalnu cijenu. Da ne nabrajam dalje.

Poanta je da ne ocekujem kako si reko dobar auto za novce od krame ali necu bogami niti platiti masno samo zato sto je auto odrzavan (kak bi i trebo bit), pa onda jos dati 1000+€ za dodatne pizdarije. Ali ne osporavam da netko tako prodaje auto tj peca godinama nebili naiso som, sam ja nisam taj som.

Offline NikolaIMRS

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #23693 u: 21-01-2016, 13:00:26 »
Slazem se  s Kuzmom skroz

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #23694 u: 21-01-2016, 13:24:16 »
Ajde Kuzma kupi neku krntiju i budi sretan što je možeš popravljati he he he.. nemoj da ja budem jedina budala  :lol

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #23695 u: 21-01-2016, 14:21:15 »

Ok. Sretno.  :ok:

Uostalom, nisam odgovarao tebi, nego Antonu.  :hap:

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #23696 u: 21-01-2016, 14:57:01 »

Npr klija sma kupio od prvog vlasnika u savrsenom stanju sa servisnom + zimske gume 170tkm... a bio je jedan od najjeftinijih u oglasu. Ovaj sad motor sam kupio sa 8tkm za srednju cijenu i spustio jos 400 na licu mjesta, malo je rec da je bio nov nov, sa novim gumama...., motor prije toga sam kupio sa 4tkm takodjer stanje novo za normalnu cijenu. Da ne nabrajam dalje.

Poanta je da ne ocekujem kako si reko dobar auto za novce od krame ali necu bogami niti platiti masno samo zato sto je auto odrzavan (kak bi i trebo bit), pa onda jos dati 1000+€ za dodatne pizdarije. Ali ne osporavam da netko tako prodaje auto tj peca godinama nebili naiso som, sam ja nisam taj som.

Koliko vremena i novca te do sada koštao auto kojeg nemaš? Vrijeme=novac po satnici koju zaradiš na svom radnom mjestu.

To obično nitko ne računa a bilo bi pametno uzeti u obzir...
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline Romeo155

• Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #23697 u: 21-01-2016, 15:00:37 »
Pa nece ic trazit aute za radnog vremena nego u slobodno vrijeme,po toj matematici i tipkanje po forumu mozes racunat kao satnicu...ova tema je otisla daleko od zamisljenog vec odavno,tu i tamo se dobije informacija za neki auto a ostalo vecinom razglabanje i prepucavanje!

Offline Kuzma

• Sa stažom
    • Sesvete
« Odgovori #23698 u: 21-01-2016, 15:04:06 »
Ajde Kuzma kupi neku krntiju i budi sretan što je možeš popravljati he he he.. nemoj da ja budem jedina budala  :lol

Nemoj me zacoprat  :D :D
Da mi je nac ko tvoju krntiju s 5 vrata  :mah:

Ok. Sretno.  :ok:

Uostalom, nisam odgovarao tebi, nego Antonu.  :hap:

Ja sam to proso vec X puta, kak sam napiso, tak da... :cofe2:

A dodo bi jos i ovo, znaci cisto onako kako ja razmisljam, sto ne znaci da moraju svi...
Ako cijenis auto najvise  ili priblizno najvise od svih slicnih tvome po specifikacijama, onda ne samo da ocekujem da auto mora biti odrzavan, nego ocekujem da je top topova, vrh vrhova po svim pitanjima, da kad dodjem vidjet da padnem na tur. Od opreme ocuvanosti, mehanicki, voznosti, izgleda, dodataka, papira dokumentacije...

Koliko vremena i novca te do sada koštao auto kojeg nemaš? Vrijeme=novac po satnici koju zaradiš na svom radnom mjestu.

To obično nitko ne računa a bilo bi pametno uzeti u obzir...

Napiso sam vec par postova prije...
A nadovezo bi jos i ovo, ja sam sam sebi gazda i ne moram biti na poslu od do, tj kad mi se radi radim kad mi se zajebava zajebavam se...

Offline cava

• Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #23699 u: 21-01-2016, 15:34:08 »
Kupi 166 3.0 s plinom pa vozis pravo auto za male pare, a istovremeno i plovis i letis.
Behind the red line