Bio opet danas u pohodima...

Ja ne znam sta je, el mi nije sudjena Alfa il jednostavno nemam srece u zadnje vrijeme, nikad prije nisam tolko trazio auto... cak nisam vjerovo kad su mi drugi pricali neke price...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10520768&show=1Vec sam bio na vagi da li da idem ovu gledat, jer sam na slici vidio da je ljevi far noviji i zadnja hauba nesjeda dobro, no sjecajuci se kako je netko prokomentiro da se ne treba obazirati previse na alfine luftove, nagovorim sam sebe i ...
Krenem ranom zorom poslje

tam oko 7 za Slo...

... Nenajavljen dolazim u auto kucu... lik neki mladac, otvori mi auto pokaze odma unutrasjnost, nelose ocuvano, cak fino, ljepo... Kak je auto zaledjen struzem stakla da bi vidio godinu na sajbama i dve 2008, zadnja 2006, pa reko jebem ti... ne opet... sagnem se dole, a ono...

To sam jos samo vidio na jednom kliju u dubravi dok sam staroj trazio auto. Znaci ispod varova/šavova/kemija kolko volis, a na ljevoj strani, tj cijeli pod od bunkera tam di ide guma je "napravljena" modelirana od nekog crnog sranja, nesto ko plastika/bitumen/glina..., ispod sve takodjer zafarbano crnom bojom, otvorim gepek ono tam di guma, naravno sve od tog crnog cuda napravljeno, a sa desne ona zvucna izolacija preko lima..., fali par plastikica na gepeku, naravno od branika one kopce ajme majko...
Pitam lika pa ovo je udaran auto(na oglasu pise "vozilo ni bilo karambolirano")?, kaze neznam ja to...

Kak sam i mislio(uvjek se uspostavi da intuicija ima pravo) desni far original, ljevi neki žnj, cijeli vezni farban i branik malo poljepjen selotejpom nekakvim iznutra... prednja sajba mislim 2002, lose poljeplena s unutarnje strane. Dalje gledam vise onako "iz zajebancije" ... Motor radi OK, turbina slinava vec se skorilo...gume nema... a i plocice su pri kraju, motor vuce, kvacilo tvrdo, mjenjac OK, ovjes tak tak... Jednom rijecju
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-120-oglas-16924700Krecem prema Čakovcu... Dolazim kod lika na radno mjesto, vizualno OK, nije opran pa se bas i ne vidi dobro sve.
Unutra onako, fali ovo fali ono, pomalo zapusten... takodjer tri sajbe razlicite, desne 2 iz 2006,

, od ispod se cini sve original, gume neke nove kikironke zimske, kocnice tak. Kvacilo je tolko tvrdo da kad sam sjeo u klijana, par puta sam nabio papucicu u pod... Isto tako kvacilo odvaja na samom vrhu, pa sam kretao ko neke starija gospođa, motor plese ko da kolo igra, reko nosac ti je u banani, pokazem mu u voznji kak cuka, kaze on majstor nist nije reko, a ja njemu vjerujem, zast su oni tu onda?, Ma da reko, imas pravo... Ovjes i nije nest, a mortici ljujaju... uglavnom ima dosta posla...
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-oglas-17676541Ovaj mi je nekako najvise zapeo za oko

i sutra sam isplanirao da idem u Split, no taman kak sam doso kuci, javlja prik alfista iz Splita da je auto prodan.

I tako... eto zato ne volim ic recimo u Dubrovnik vidjet auto...
Za sad jos imam zivaca dalje cekat i trazit, jer mi zapravo (ruku na srce) auto niti ne treba nesto pretjerano, pogotovo kad dodje ljepo vreme

, pa se potraga nastavlja za sad, dakle pecam dalje...