Nije problem u autima nego ljudima koji ih kupuju. Umjesto da za 10 kupi punta novoga, ljudi kupuju 159 sa 200tkm. Jer jebiga, treba glumatati... I onda show 
He,sad sam se osjetio prozvan,ne osobno već onak-usputno. A gle,zašto ti ili netko takvog razmišljanja ne kupi,ako ima pare npr. Fiestu,corsu ili istog fiata za 10k eura novog a ne se u JTS-u vozikat i točit više ulja nego goriva.... Sad ne napadam niti podcjenjujem ičiji auto,to se može samo kroz neke komentare tako protumačiti,znači-ne tvrdim da je tako. Ja osobno,volim da je alfa,volim da je velika i volim da se u njoj dovoljno sigurno vozim a ne da me sudar sa autom iste veličine košta glave (nažalost ali evo Danka za primjer). Nisam kupio 159 za glumatanje već jer mi se sviđa auto i nije me interesiralo jel lažnih 100000km ili stvarnih 200000km (tu se dođe na isto),bitno da je ispravan bio. Sad je na 240000km,2 godine sam se vozio bez problema i s tim sam svoje nadanje ostvario. Sad očekujem izdatke i ne iznenađujem se nimalo. Realno,da sad imam keša 20000eura,kupio bi opet 159 iz 2010 sa 150000km ali TI ito radijje nego Giuliettu da je iz ove 2016.... Znači,Jakove i Silver,ne napadam već samo napominjem da svi ljudi ne kupuju određene aute radi glumatanja već zbog sebe i želje za istim...

Izlazim iz OFF-a