Osobnih iskustsva nemam, ali nikad nisam cuo nista dobroga o Fenoligi, uvijek su komentari bili da se tamo dobar auto povecalom trazi, svi super stanje i niske kilometraze a u zivo navodno srednja zalost....
Hm,da...nažalost samo neka auto kuća mi pruža mogućnost zamjene auto za auto. Konkretno moja 156ica 1.8TS...auto u super stanju nitko ni da bi se zabunio nazvati...
Znam da pušim na taj način ali...svu lovu cca 4—5k€ nemam.
Šta ću sa dva auta i da imam tu lovu. Ovako imam nju,resto za nadoplatu + rega i odmah servis.
E sad...naći relativno dobar auto. Znam da ne mogu očekivati extra super stanje bez ulaganja,registriranu i servisiranu + još za male novce. Ali da je barem osnova ok za daljnju upotrebu,da nije totalno razvaljena itd...itd...
Ja sam iz Virovitice pa mi samo treba netko da vidi i proba jer se to barem donekle uklapa u ono što tražim. Nakon toga svejedno zadnja riječ je moja hoću li ili ne uzeti (mijenjati) auto. Ali neda mi se voziti cca 300 km da bi na licu mjesta zatekao olupinu. Dakle trebam samo nekoga da mi vidi da li se isplati doći dalje provjeravati auto ili mogu odmah odustati od njega. Mislim da ne tražim previše.
Zato ZG ekipo ili tko god sa foruma da se kuži u JTDa...eto...sve piše...
Kad bi ona crna gore iz linka bila ok...odmah idem po nju. Hvala unaprijed.