Zna li netko nešto o ovoj Alfi??
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-1.9jtd-oglas-8363677

ja znam samo da se prodavač zome čmar :

ugl sam sse malo zaebao oko leacove... zamjenio ocito s nekom drugom... al prenosim ti poruku korisnika kovač:
"čul sam se sa leacom baš sad jedan dan i ispituje on mene dal sam prodo pa za kolko prodajem i tako i onda mi na kraju kaže da on prodaje jer želi 156 sw,a ja si mislim pa jeboti pas čonte kaj ti misliš da sam ja takva budala ka nisam videl tvoj oglas i kaj si napisal ka prodaješ ili mjenjaš za drugo vozilo iste vrijednosti,
e tak on je malo čudan lik namotava relativno puno gluposti,a za alficu neznam previše pošto se leac zadnjih 3 godine ni na jednom susretu nije pojavil,do onda je alfica bila super,čipana je a ni leac sam nezna kolko ni kak,bar onda nije znal,a ide puno bolje od moje,čak je i shadowfax reko da ide bolje od njegove koja ima origigi 115ks
to je sve bilo onda a sad stvarno neznam akvo je stanje,javi mu se pa mu reci nek ti auto poslika sa svih strana,i to sada jer su slike iz oglasa stare bar jeno 4-5 godina,
ak se još kaj sjetim ti javim,a imislim da ima i on temu sa svojom alficom tu na forumu"
to je bilo 6.4.2013.