Uh da, oprema i opremljenost na 145/146

Uglavnom, iz nekih mojih razmatranj/iskustva:
- Oprema jako ovisi o tržištu, tako npr. za talijansko tržište su (bar mi se čini) imale klimu u "lusso" paketu opreme. S druge strane, ABS i zračni jastuci su tada (čini mi se) još bili nadoplata, kod pre-fl verzija. Također, pre-fl modeli većinom u seriji imaju maglenke, retrovizore i prozore na struju i branike u boji vozila (pričamo o vremenu kada se to smatralo "dodatnom opremom"

). Ako i bude koja 145/6 pre-fl bez maglenki ili retrovizora na struju, onda je skroz ogoljena, sa 1.3 boxerom, staklima na kurblu i onim ružnim crnim nelakiranim banicima.
Zbog toga postoje neke čudne kombinacije opreme, npr. moja 145 koja ima klimu, abs i diskove zada, ali nema niti jedan airbag. Također, mislim da sam viđao 145 ili 146 sa abs-om i diskovima odozada, ali bez klime, ali takve su rijetke. Čak je kod 145/146 u nas lakše naći model s klimom nego s abs-om.
Kod fl1/fl2 modela imamo još veći kaos:
Nisam vidio niti jednu fl/fl2 145 ili 146 sa otvaranjem gepeka na gumb, samo na sajlu. Čak i junior/sportpack modeli to nemaju... Isto tako, ima ih dosta sa sa retrovizorima koji nisu na struju, više nego pre-fl modela.
Uglavnom, kaos i mislim da je pravilo da pravila nema

Da, istina, cudne kombinacije, pogotovo 145ice.
146 su vec s baznom opremom bile cijelu stepenicu iznad 145ica, od interijera pa na dalje.
Kako ovo msiliš?
Osim miljama bolje kombinacije boja kod pre-fl 146, nisam primjetio neku razliku u opremljenosti između 145 i 146