Hvala ti za savjete, ali vec sam puno toga promijenio od tog posta. Nasao sam majstora koji mi je kolko tolko doveo auto u red. Bilo je puno toga u pitanju. Promijenio sam svijecice, kablove i motoric ler gasa, jer sam mislio da je to razlog gasenja auta, no ipak nije. Bio je na dijagnostici kod tog majstora kaj se bas kuzi u alfe i izbacilo mu je puno gresaka. Uglavnom nisam imao centralu; stavljena je nova, dizne koje su bile na njemu nisu odgovarajuce dizne za taj motor, pa mi je zato i zacukavao. Nekakav senzor kod filtera za zrak je bio stavljen koji je samo smetao, i to mi je majstor zamijenio. Katalizator je novi na njemu, auspuh mu je negdje probusen na sredini i uzasno "prdi" kad mu dajem gas i kad ga vozim. Definitivno bi trebao promijenit cijelu ispusnu granu, a ne ga samo zakrpat, jer mi se cini ko da je taj auspuh stavljen sa nekog golfa, a i nedavno sam udario kad sam iso u rikverc sa auspuhom u rinzol pa mi se nabio zadnji lonac na oprugu i sad mi dok se vozim sve iza skripi i struze. Izmedu ostalog majstor mi je rekao da mi je cijela struja u banani, te da bi i ecu trebao novi stavit. Nisam stvarno pametan kaj da radim, dal da ga prodam ili da dalje ulazem u njega ili da ga dam u zamijenu za drugu alfu...