da al ko ce ti napravit nacrt, ko ce ti premjerit sve a i oce ti se neko za 100kn jebat kurac 2h sa adapterima ak si nisi s njim na TI..
jer ak pogledas malo bolje 4 pot celjusti moraju bit u manje od mm na centrirane i nesmiju nit u koso nit u stranu nit ista bit. a za 100kn kod stefa na glodalici starijoj od isusovih papuca nevjerujem da ce bas tak precizno napravit.
Potpis.. i ja sam bio nadobudan malo po pitanju toga, (prvi puta kad sam cuo koliko kostaju te dvije "plocice" sam pao u nesvjest).. E onda mi je kolega Marial malo poblize tj sve u detalje objasnio tu tematiku tako da ovo sa tokarima za 100kn ne zelim uopce komentirati.. bez uvrede chakija, sam nacrt je jos najjednostavnija stavka svega...
Sto se tice brembo 4-klipa jos u onoj temi o kocnicama sam tvrdio (i jos uvijek tvrdim) da ta cijela igra svega kako bog zapovijeda kosta oko 5000kn.. amen.. sve ispod toga sa malo potrosenim "super diskovima" plocicama super povoljno nadjenim na njuskalu, ulje ostavljeno isto, a kljesta samo prespricat nabrzinu sa spreom preko jos 18 slojeva laka na njima od prijasnjih vlasnika i slicne seme ne zelim uopce komentirati...
Jer u tom slucaju si napravio da si puno preplatio nesto sto si mogao imati sa standard setupom, sa malo boljim diskovima,plocicama i uljem.. Osim sto se mozes eto hvalit kak imas 4-klipa na autu.. (Uz koje ti treba opet skoro padobran da se zaustavis kad ne radi kako spada, odnosno ne iskoristava se potencijal i svrha tih 4-klipnih celjusti) a ako se ne varam i kolega Marekk se i sam isto tako slozio sa time jos u onoj temi o kocnicama..
Rijetke su situacije kad uleti neki komplet set koji se slozio nedavno pa silom prilika iz xy razloga mora dolje nakon sitno kilometara, to je jako rijetko, a i tada to sve skupa kosta dosta blizu navedene cifre..
Sad smo otisli (i otisao) i debeli off
Sve u svemu, Bravo super izgleda, felge jesu ove vise style, i skupocijene, al meni osobno je draze (a vidim i drugima) kad je gore neka "agresivnija" felga, vjerojatno jer pase sa dizajnom samog auta, pa je zato ova kombinacija mozda malo "mlaka".. al bitno da se vlasniku svidja