23-04-2026, 04:44:13

Autor Tema: Kupovina: Alfa GTV / SPIDER  (Posjeta: 82305 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rivi

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo GTV 2.0TB / Yamaha Fazer 1000
    • Split
Odg: Kupovina: Alfa GTV / SPIDER
« Odgovori #90 u: 06-11-2008, 14:08:28 »
normalno da do 2500 okretaja dok se ne otvori turbina da ne luduje ustvari do tad je mrtav auto, takav je svaki turbak gtv a max brzina ti je 250 i neke sitno ak pogodiš nizbrdicu zakucat če se kazaljka do kraja ali po ravnom ti je ta navedena ( imao sam negdje i sliku, nije baš za pohvalu ali  :rolll: )  :ok:

Puno ti hvala na odgovoru. I mislio sam da je u biti problem u meni, jer kad imaš motor od 143 konja koji čupa u samom startu, nema puno auta za koje možeš kazat da su agresivni.

Zahvaljujem još jednom!
Potpis :)

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #91 u: 06-11-2008, 14:10:06 »
 :ok: nema frke, zato je i ljudima 3.0 puno draži nije puno brži i krajnja brzina mu je za par km/h veča ali stvar je u tome što on čupa od nule a turbak tek kad se turbina otvori  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #92 u: 06-11-2008, 14:19:21 »
:ok: nema frke, zato je i ljudima 3.0 puno draži nije puno brži i krajnja brzina mu je za par km/h veča ali stvar je u tome što on čupa od nule a turbak tek kad se turbina otvori  :ok:

Da, al zato kad se otvori, luduje!  :bic: :bic:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #93 u: 06-11-2008, 14:22:37 »
 :craz znam ma da u zadnje vrijeme nemam priliku iskušati taj osječaj iz razloga što mi je turbina propišala tak da če ići na slaganje u ac (reparacija 2500-3000kn)  :ok: uživaj sa svojoj i čuvaj turbinu  :craz  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Dinerson

• Gost
« Odgovori #94 u: 03-12-2008, 21:53:02 »
Trazim neki dobar GTV na prodaju.Ima li kakvih dobrih ponuda na autoglobalu ili auti.hr??Pomažite!! :mahm

Offline Raziel

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #95 u: 03-12-2008, 21:54:37 »
Gtv 3.0 2001

Prošvrljaj još malo po našem oglasniku... Možda ima još koja! :ok:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #96 u: 03-12-2008, 21:58:51 »
a i probaj napisati okvirno koliko novaca bi dao za nju ili koju godinu i motor koji bi pa bi se onda suzio izbor  :ok: ako imaš love za ovu 3.0 kupuj odmah moj savjet  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Dinerson

• Gost
« Odgovori #97 u: 03-12-2008, 22:07:14 »
Nazalost nemam,ali mislim da je malo preskupa kada se uzme u obzir da je uvoz iz njemacke.mogao bi dati oko 8000-8500 eurica,a sto se tice motora,posto sam mladi vozac mislim da bi mi 2.0 TS bio najpametniji izbor.zbog potrosnje,ali jos vaznije manjeg ulaganja,troska. :000:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #98 u: 03-12-2008, 22:30:25 »
pa neznam auto je 2001 i mislim da bi cijena od 10 000 €bila razumna jer je u vrhunskom stanju 3.0 je i bez obzira na uvoz ima servisnu knjigu i održavana je što se i vidi iz proloženog, a to što si reko i je istina ts ti je najbolji izbor jer je za razliku od turbaka i 2.5 tj. 3.0 nešto jefiniji za održavat a i nači češ ih u boljem stanju, sad ovisno kolko ti misliš dat za auto moj frend ima ts 96. god. full oprema servisna knjižica xenon (pravi nikakvi hid setovi) muzika unutra znači pojačalo woofer kondenzator 18 cola felge crne sa poliranim rubom (neznam sad napamet koja marka uglavnom znam da je za polovne dao oko 10 tkn tu negdje) brembo kočnice daljensko otključavanje, daljensko otvaranje bunkera i daljinsko paljenje, sad neznam dal bi ju prodavao al je reko kao kad bi mu neko dao 8 000 € da bi ju prodo...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Dinerson

• Gost
« Odgovori #99 u: 04-12-2008, 00:02:36 »
Da li je nekom mozda ovaj poznat i zna li nesto vise o njemu??
Prikaz detalja za oglas Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V AutoGlobal.hr - auto oglasnik i magazin
i recite mi da li je moguc uvoz primjerice iz njemacke,da li se to isplati i da li je to uopce za preporucit. :?:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #100 u: 04-12-2008, 11:33:49 »
na slici izgleda ok, ako je sve ok onda vrijedi 7000€ tj. dala bi se sigurno spustit na 7, ali po mom mišljenju to bi trebalo provjerit jer je samo jedna slika i obično ako je auto u odličnom stanju onda ih postavljaju po 5-6 a ovako.... možda netko zna više o njoj najbolje bi ti bilo da nazoveš i pitaš ako ti je auto predaleko neka poslika sve pa ti pošalje slike prvo na mail, ako ti na slikama izgleda ok onda ideš dalje u razmatranje...  :ok:  a i imaš u temi gtv 2 teme ispod tvoje "par pitanja prije kupnje" tamo možeš pročitat savjete na šta bi trebo pripazit kod kupnje gtv  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #101 u: 04-12-2008, 12:13:16 »
Bez spajanja na komp. i mjerenja kompresije, ne bi niti razmišljao o kupnji. Ali izgleda...odlično. Ako ništa drugo.  :pivo:

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #102 u: 08-12-2008, 09:13:58 »
pa neznam auto je 2001 i mislim da bi cijena od 10 000 €bila razumna jer je u vrhunskom stanju 3.0 je i bez obzira na uvoz ima servisnu knjigu i održavana je što se i vidi iz proloženog, a to što si reko i je istina ts ti je najbolji izbor jer je za razliku od turbaka i 2.5 tj. 3.0 nešto jefiniji za održavat a i nači češ ih u boljem stanju, sad ovisno kolko ti misliš dat za auto moj frend ima ts 96. god. full oprema servisna knjižica xenon (pravi nikakvi hid setovi) muzika unutra znači pojačalo woofer kondenzator 18 cola felge crne sa poliranim rubom (neznam sad napamet koja marka uglavnom znam da je za polovne dao oko 10 tkn tu negdje) brembo kočnice daljensko otključavanje, daljensko otvaranje bunkera i daljinsko paljenje, sad neznam dal bi ju prodavao al je reko kao kad bi mu neko dao 8 000 € da bi ju prodo...

....GTV na 18" je ubojstvo za ovjes, sjeti se toga kad budeš mijenjao selene, a ima ih ohoho...
....GTV nikad nije dolazila sa xenonima, dakle, delanec, kako god uzeli...ako nema pranja farova, ne prolazi tehnički, ako nema automatskog niveliranja visine snopa fara, ne prolazi tehnički, a vi se igrajte...
....daljinsko sve se dobije ugradnjom alarma već za soma kuna...s tim da se čuda spajaju i brikaju, pa kad to počne rikavat, rikneš i ti skup s GTVjkom...

8.000 eura za '96??? Dižem cijenu na 18 za 2002. :hap:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #103 u: 08-12-2008, 10:14:54 »
....GTV na 18" je ubojstvo za ovjes, sjeti se toga kad budeš mijenjao selene, a ima ih ohoho...
....GTV nikad nije dolazila sa xenonima, dakle, delanec, kako god uzeli...ako nema pranja farova, ne prolazi tehnički, ako nema automatskog niveliranja visine snopa fara, ne prolazi tehnički, a vi se igrajte...
....daljinsko sve se dobije ugradnjom alarma već za soma kuna...s tim da se čuda spajaju i brikaju, pa kad to počne rikavat, rikneš i ti skup s GTVjkom...

8.000 eura za '96??? Dižem cijenu na 18 za 2002. :hap:

18" ne samo za ovjes nego i špur odlazi svaka 2 mjeseca je na špuru to da
xenon je naknadno ugrađivan u ovlaštenom servisu a niveliranje visine snopa fara ima i moja kaj je 95. god. sa kotačićem (ako na to misliš  :?: ) a to ima svaka gtv
i daljinsko je stavio naknadno jer je alarm imao odavno a za spajanje znam i sam da je muka
i na kraju u vezi cijene to  je tvoje mišljenje ali nisi vidio kako auto izgleda i kolko je uloženo u njega tako da i nisi relevantan na tom području da ocjenjuješ jel cijena realna ili ne, to ti je isto ko da ja kažem da tvoja npr. ne vrijedi 7-8000 eura a nisam ni vidio tvoj auto  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #104 u: 08-12-2008, 10:39:43 »
Perači farova nisu obavezni za xenon.

Atest - Institut za vozila, CVH (HID xenon i tehnicki)

c/p post od cvetka.

Radni materjal:

Smije li se ovjeriti tehnički pregled vozilu kojemu su naknadno ugrađena ksenonske žarulje u kućišta serijskih halogenih svjetala vozila?

Na žalost odgovor na ovo pitanje nije jednoznačan, već ovisi o načinu ugradnje svjetala.

Prilikom pregleda ovakvih svjetala treba postupiti na sljedeći način: Prvo treba ocijeniti je li boja svjetla zaslijepljujuća, odnosno je li boja svjetla prešla iz bijele u plavu (pa makar i samo po rubovima svjetleće površine). Ne postoji instrument za ovu ocjenu već se ocjena istog vrši subjektivnim osjećajem da li su svjetla plavičasta ili su još uvijek bijele boje. Ako je vlasnik kupio ksenonske žarulje čija boja (temperatura boje) prelazi više od 6000 K, onda takva svjetla iz bijele prelaze u plavičastu boju i tehnički pregled treba odbiti. Na žalost, temperaturu boje svjetla nije moguće pročitati otisnutu na naknadno ugrađenim žaruljama niti dijelovima ovako ugrađenog kompleta već je treba subjektivno ocijeniti. Također, ako je direktni pogled u svjetlo neugodan za oko (svjetlo je presvijetlo), tehnički pregled treba odbiti.

Drugi korak je pregled same dodatno ugrađene električne instalacije u vozilo. Obzirom da ksenonske žarulje rade na način da se u njima uspostavi električni luk koji svijetli (za uspostavu luka potreban je napon veći od 20000 V, a za održavanje luka proizvodi se napon veći od 5000 V), potrebno je pregledati sve dijelove naknadno postavljene instalacije. Pri pregledu treba uočiti na koji način je naponski pretvornik učvršćen za vozilo, kako su kabeli položeni po vozilu i je li postojeće kućište svjetala kvalitetno pregrađeno (vodonepropusno). Pregled treba obaviti dok je vozilo ugašeno i svjetla ne rade jer postoji opasnost od električnog udara. Svi naknadno ugrađeni dijelovi moraju biti kvalitetno učvršćeni uz karoseriju vozila, žice uredno položene, pričvršćene i izolirane, bez i najmanje opasnosti od kratkog spoja ili zapaljenja.

Na kraju, kao zadnji korak pregleda slijedi kontrola podešenosti svjetala na regloskopu. Ručno podešavanje visine snopa svjetala mora biti ispravno i postavljeno u nulti položaj. Zaslon regloskopa treba postaviti na postotni pad svjetala za taj tip vozila. Tek nakon toga treba izvršiti kontrolu svjetala na regloskopu. Na zaslonu regloskopa mora postojati vrlo jasna linija između tamne i svijetle površine koja se mora nalaziti na predviđenoj poziciji granične linije zaslona regloskopa. Linija između svijetle i tamne površine mora biti jako istaknuta jer i najmanja nepodešenost ovakvih svjetala (osvjetljavanje područja koje mora biti tamno) izaziva znatno veću zaslijepljenost nego kod normalnih halogenih svjetala. Bilo kakva deformacija geometrije svjetla na zaslonu regloskopa, prelaženje i najmanjeg dijela svijetle površine iznad granične linije na zaslonu regloskopa ili bilo kakva druga neispravnost (npr. trešnja sjene svjetla dok radi motor vozila) razlog su za odbijanje tehničkog pregleda.

Dodatni perači glavnih svjetala kao i automatsko podešavanje nivoa svjetala u ovisnosti o opterećenju vozila ne trebaju postojati, premda su takvi tehnički sklopovi obvezni kod serijski ugrađenih ksenonskih svjetala.

Pitanja i savjeti za tehnički pregled
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #105 u: 08-12-2008, 10:42:02 »
mafija me nešto razočaro s obzirom koji posao radi to bi trebao znati sipat ko iz rukava a ne nagađati  :song:  :craz

@Isus svaka čast na brzini  :craz  :ok:

I na kraju očemo se kladiti da sa 100-200kn u knjižici prolazi svako na tehničkom  :song:  :hehe:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #106 u: 08-12-2008, 11:17:56 »
mafija me nešto razočaro s obzirom koji posao radi to bi trebao znati sipat ko iz rukava a ne nagađati  :song:  :craz

@Isus svaka čast na brzini  :craz  :ok:

I na kraju očemo se kladiti da sa 100-200kn u knjižici prolazi svako na tehničkom  :song:  :hehe:

...čekajte EU, Xenon ne može proći ako nema AUTOMATSKO PODEŠAVANJE SNOPA, ne ručno...i u EU standardima za TUV Xenon MORA imati pranje farova...

Bit će veselo s ulaskom u EU... :mah:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #107 u: 08-12-2008, 11:28:08 »
a to je druga stvar al.... gdje smo mi od EU i šta čemo mi EU da im budemo kanta za smeče  :metak
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Shoei

• Ovisnik o alfistima
  • 156 GTA
    • Velika Gorica
« Odgovori #108 u: 08-12-2008, 11:47:44 »
Mafija je u pravu, i sad je obavezno ovo što on spominje, perači farova i automatsko niveliranje, al su donjeli ovaj dodatak koji isus spominje baš zbog ove pomame za aftermarket xenonima, nisu više na tehničkom znali kaj bi...i onda da se njima skrate muke i prepiranja sa ljudima je donesen ovaj dodatak, kako bi mogli i ovi sa aftermarket xenonima prolaziti tehnički...perači su itekako potrebni jer kad ti se far zaprlja da vidiš kad xenon počne blještat na sve strane osim tamo di treba :metak A tvoj frend ima HID set, bez obzira kaj ga je ugrađivao u ovl. servisu...ako tvoj frend nema automatsko niveliranje i perače, onda nema "pravi xenon" nego HID kit, tvornički, origigi xenon kod svakog proizvođača dolazi obavezno sa peračima i automatskom nivelacijom ( nikakvi kotačići ).
With my attitude, I could be by myself and still enjoy company...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #109 u: 08-12-2008, 14:30:33 »
 :?: nebih se složio sa tobom, npr. frend od starog ima maseratia grandsport ima bixenon i nema peraće farova,  mogu ti nabrojit još brdo autiju koji tvornički imaju xenon ili bixenon pa nemaju perače a i još me neke zanima di bi ti uradio u gtv perače farova  :?: kad se zatvori hauba ona ima one spužve na unutrašnjosti haube što se lagano prislanjaju na farove i sad na koju bi ti foru iskombiniro da to funkcionira  :?:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #110 u: 08-12-2008, 16:53:36 »
:?: nebih se složio sa tobom, npr. frend od starog ima maseratia grandsport ima bixenon i nema peraće farova,  mogu ti nabrojit još brdo autiju koji tvornički imaju xenon ili bixenon pa nemaju perače a i još me neke zanima di bi ti uradio u gtv perače farova  :?: kad se zatvori hauba ona ima one spužve na unutrašnjosti haube što se lagano prislanjaju na farove i sad na koju bi ti foru iskombiniro da to funkcionira  :?:

...nisam vidio niti jedan auto s tvorničkim xenonima a da nema perače farova....to je po EU nedopustivo i ne prolazi tehnički nigdje, osim kod nas s 200kn u knjižici...ajd poslikaj ti te farove, pa da vidimo gdje su sakrili perače farova...ili navedi još neke koji nemaju, pa da tražimo....zato što GTV nema mogućnost ugradnje perača farova, zato se nisu niti ugrađivali xenoni...osim kod pajde u garaži...a to je neispravno i kažnjivo...odi u Austriju ili Njemčku pa vidi kad te zaustave na cesti pa te pošalju na izvanredni tehnički pregled i na skidanje neoriginalnih dijelova....isto tako, svaka promjena ispušnog sustava ili veličine kotača, mora biti upisana u knjižicu tehničke ispravnosti vozila...kad jednom naletite na "Izvanredni tehnički pregled" negdje u zemljama EU, sjetit ćete se kaj je tupson tupio... :mah:

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #111 u: 08-12-2008, 16:56:47 »

...nisam vidio niti jedan auto s tvorničkim xenonima a da nema perače farova....to je po EU nedopustivo i ne prolazi tehnički nigdje, osim kod nas s 200kn u knjižici...ajd poslikaj ti te farove, pa da vidimo gdje su sakrili perače farova...ili navedi još neke koji nemaju, pa da tražimo....zato što GTV nema mogućnost ugradnje perača farova, zato se nisu niti ugrađivali xenoni...osim kod pajde u garaži...a to je neispravno i kažnjivo...odi u Austriju ili Njemčku pa vidi kad te zaustave na cesti pa te pošalju na izvanredni tehnički pregled i na skidanje neoriginalnih dijelova....isto tako, svaka promjena ispušnog sustava ili veličine kotača, mora biti upisana u knjižicu tehničke ispravnosti vozila...kad jednom naletite na "Izvanredni tehnički pregled" negdje u zemljama EU, sjetit ćete se kaj je tupson tupio... :mah:

potpis..nema tvorničkog xenona bez perača i9 automatske regulacije visine snopa i točka.

zato sam i ja odustao od xenona

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #112 u: 08-12-2008, 17:02:54 »
ne razumijemo se, ti govoris o EU i njemackoj i to sve stoji. Oni su jako rgorozn sto se takvih stvari tice. Percai farov asu za seriju obavezni za aftermarket ne znam, koliko znam lampe moraju imati specifikaciju ( ABE ili sonderzulassung), kao i flege koej mortaju biti upisane itd.

Kod nas je drugacije, prolazi sve i svasta. A isto tako je moguce da sa serijskim autom padne sko krusa a neki cuner s tonom plastike i komplet zatamnejim sjabam ai xenonma koji svjelte ko PZO reflektroi prodje bez beda.

Dokle god je kod nas moguce stavti aftermarket xenon to se treba iskoristi, u njemackoj je isto moguce, ali treba postojati uporabna dozvola za kit za taj auto.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #113 u: 08-12-2008, 17:07:29 »
ne razumijemo se, ti govoris o EU i njemackoj i to sve stoji. Oni su jako rgorozn sto se takvih stvari tice. Percai farov asu za seriju obavezni za aftermarket ne znam, koliko znam lampe moraju imati specifikaciju ( ABE ili sonderzulassung), kao i flege koej mortaju biti upisane itd.

Kod nas je drugacije, prolazi sve i svasta. A isto tako je moguce da sa serijskim autom padne sko krusa a neki cuner s tonom plastike i komplet zatamnejim sjabam ai xenonma koji svjelte ko PZO reflektroi prodje bez beda.

Dokle god je kod nas moguce stavti aftermarket xenon to se treba iskoristi, u njemackoj je isto moguce, ali treba postojati uporabna dozvola za kit za taj auto.

...frend mi je upravitelj stanice za tehnički pregled....ne prolaze HID lampe, osim uz MiTo...a ne bu ni to više...

BTW, u 6 godina tehničkih pregleda, auto nikad za ništa nije pao...podaci s eko testa su ko prvi dan...a volim i po EU putovat a ne samo po lokalnim cestama oko svog sela...pa mi nije za zeku stavljat kojekakve gluposti...zato i imam doma kutiju s HID HB3 kompletom...

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #114 u: 08-12-2008, 17:10:03 »
gdje kod nas ili vani?

ak je kod nas prctaj kaj je cevtko napisao, on takodjer radi u STP, to je preneseno iz pravilnika. Nazalost pravilnik je jako subjektivno orjentiran, netko ce procjeniti da mozes proci a drugi ce te rusiti.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #115 u: 08-12-2008, 17:14:28 »
gdje kod nas ili vani?

ak je kod nas prctaj kaj je cevtko napisao, on takodjer radi u STP, to je preneseno iz pravilnika. Nazalost pravilnik je jako subjektivno orjentiran, netko ce procjeniti da mozes proci a drugi ce te rusiti.

...upravo zbog tih subjektivnih pristupa smo tu di jesmo, a kad naš auto dođe na Šentilj, odmah se kamion za tehnički vadi...jel to vredno HIDa? Da te netko tam ogoli i da čupaš lampe van?

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #116 u: 08-12-2008, 17:16:38 »
Sorry pretjerujes. Isao sam jako puno puta za austirju i njemacku, nedavno opet i NIKAD nisam imao problema s policijom, cak ni kad sam isao s ne atestiranim plinom, ili sa szguzvanom stranicom na autu. NIKADA!

Niti sam iamoproblema dok je jos postojala austrijsko slovenska granica.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #117 u: 08-12-2008, 17:19:34 »
Sorry pretjerujes. Isao sam jako puno puta za austirju i njemacku, nedavno opet i NIKAD nisam imao problema s policijom, cak ni kad sam isao s ne atestiranim plinom, ili sa szguzvanom stranicom na autu. NIKADA!

Niti sam iamoproblema dok je jos postojala austrijsko slovenska granica.

...sve do jednom...i dosta ti je za cijeli život... :mah:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #118 u: 08-12-2008, 18:02:33 »

istina sorry ja sam pobrko perače i brisače na farovima  :ok: my bad, a kolko znam kod nas veličina colaže može odstupati za 1 colu +/-

ali kaj se tiče vani hid-ica frend mi uredno ide u sloveniju italiju austriju i zaustavljali ga masu puta i nikad ništa a ima 17" u knjižici 16, ugrađene hid-ice bez perača i opet ništa.... e sad možda ima sreće a opet ko zna, uglavnom kaj se tiče perača sam ja zbrkal stvar, a ne kužim ti si kupil taj set i nisi ga stavljal na auto ili si ga imo pa zvadio, i kolko je to kelvina  :?:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #119 u: 08-12-2008, 18:37:43 »
istina sorry ja sam pobrko perače i brisače na farovima  :ok: my bad, a kolko znam kod nas veličina colaže može odstupati za 1 colu +/-

ali kaj se tiče vani hid-ica frend mi uredno ide u sloveniju italiju austriju i zaustavljali ga masu puta i nikad ništa a ima 17" u knjižici 16, ugrađene hid-ice bez perača i opet ništa.... e sad možda ima sreće a opet ko zna, uglavnom kaj se tiče perača sam ja zbrkal stvar, a ne kužim ti si kupil taj set i nisi ga stavljal na auto ili si ga imo pa zvadio, i kolko je to kelvina  :?:

...kupio da ga stavim, pa odustao...hoću održat auto serijskim...jedine preinake su dozvoljene na audio sustavu i eventualno kočnicama, ali u originalnim veličinama... 6000K su ove...