Bog ekipa, novi sam alfista, doduse ne po prvi put, ali novi. Docekao sam spidericu 3.0 v6 u gadno dobrom stanju i auto me pozitivno iznenadio. Ocekivao sam da je auto padela pa sam se zacudio jer je auto kompaktan i poprilicno cvrst pogotovo jer je cabro. Drzi se solidno, mozda za moj ukus malo mekan (88ooo km) ali uskoro cu zavidat nove amortizere i spustit alfu doduse ne u crnu zemlju jer ipak je cabrio ali moran je malo popicit jer pita. Pita i 18 coli ali o tom po tom kad polovim kune. Mislim da cu porezat katalizator cim uhvatim vremena pa vam pisem o promjeni...
Nego, interesira me dali neko ima hard top za spidericu ili kakvu informaciju kamo bi se krovic mogao nabavit.....??????
Koment na potrosnju:
danas sam natankao 61 litru, prosao 420 km
420 km bez stednje, pretezno gradske voznje, ne bas u iber ali zive voznje...
Za usporedit neki dan bio sam u Splitu sa Aurisom, potrosnja po computeru 11.9 litri, znaci, auto-put sve u iber, 170-180 km/h max i kara. Filing nula bodova. Jebi ga ako auto ide, mora i trosit. Full sam zadovoljan sa potrosnjom, pogotovo sto Alfa daje za tu potrosnju, a vjerujte daje jako dobar filing...