0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...od bukve...ta se ne savija nimalo... ...neznam za zimske, ali se sjećam da su mi ljetne RE-050 izdržale dva ljeta i 2 grobnika...ok, tada sam bio zelen i sa nemoćnim jtd 8v, ali svejedno, više se guma troši kad neznaš, nego kad malo naučiš...
Di u zadnje vrijeme ima dobar izbor guma po netu?
Pa na sta ces ih montirat? Za te je sad motobox ili kakva trgovina za cipele i patike
Kontaktiraj Icu+385 98 6114 77Mail: famisport45@gmail.comNapisi mu dimenziju i posalje ti cijene svih guma u trazenoj dimenziji..
Ne bi više tako preko tih kanala. Naime, zadnji put mi je tako isporučena guma , nekorištena, ali 2 god stari dot.Isključivo samo ako je do 6mj, možda bih.
Nebi ti dao kontakt da nije provjerenoKao prvo covjek ti javi DOT prije kupovine pa mu potvrdis da li ti odgovaraJa kupio preko njega 3 seta guma i sve su imale DOT unutar 2-3 mjesecaI dostava je u cijeni
Ja jednom tako kupovao, pa je bilo riječi na forumu da Hankook k120 ide za 600kn.Onda se ispostavilo da je to u biti 640knOnda se ispostavilo da su gume malo stariji DOT (nekih dvije godine)Svaki put uz rečenicu: nadam se da nije problem
Ja evo prije tri/četiri dana kupio gume u trgovini koju inače ne volim. Kaufland.Dođeš, uzmeš gumetine, platiš i ideš doma. Cijena odlična, stare tjedan dana - hvala doviđenja.Naravno, imaju samo Eskimuše, ali to sam i tražio tako da, prva liga.
To si kupovao preko Ice iz Karlovca?
Ne sjećam se da li je bio Ico zato nisam ni imenovao, ali okolica Karlovca je bila, odnosno rečeno mi je Duga Resa... pa je bilo maltene na Slovenskoj granici...Uglavnom povodom starijeg dota smo ipak dogovorili cijenu od 600kn ravno ali u varijanti da ja dođem po gume - tako je i bilo.
Najgore je što većini moraš platiti unaprijed.....Hvala, ne više.
Ne sjećam se od koga sam naručivao zato ni ne navodim. Samo sam podijelio svoje iskustvo. DOT je javio kada su mu gume stigle, pa je rekao da valjda nije problem - ja sam odgovorio da realno gledano nije problem (i tako poderem gume u dvije sezone), ali definitivno ne mogu cijeniti isto gumu staru tjedan dana ili dvije godine. Dostava nikad nije bila u dogovoru ja sam rekao da ću proći po gume jer se u dogovoru spominjala Duga Resa, što je na kraju ispalo da je 30km dalje što je u oba smjera 60km i sat vremena više mojih roditelja... a sve za nekih 100-200kn ukupne uštede koja je na kraju i bila upitna. Da se razumijemo, nije mene nitko prevario ili ništa slično, ali bilo je puno posla za 5kn realne uštede.Ovo je naravno samo moje iskustvo.
trazim RUN FLAT zimske gume dimenzija:225/45/18255/40/18 i da imaju minimum index brzine V, dakle 240km/h pa nadalje.Da li ima netko neku preporuku?Ima npr. Pirelli Winter Sottozero Serie II Run Flat ali idex brzine H (do 210km/h), a ja sam dosta cesto na autobahnu i vozim se brze od toga na duzi period...