ovak sad sam nanovo regal 33 16v pa ga odfural valencicu da ga malo nastela jer mi se tresel motor u odnosu na onaj kaj sam imal u prosloj 16v...i tak on meni nastela auto...nesto je malo bolje ali jos se trese...uzeo mi 2oo kn ..imam osjecaj da mu se bas nije dalo zaje... sa tim ili je mislil da nemam para da ga slazem kak spada.. rekel je da je to stari auto pa da jos dobro radi s obzirom na godine..pa idem ja vidjet kolko ce ici na autoputu...i evo ga max 195 po satu...znaci realno malo preko 180... sat je ispravan za 33 i laze za tih 15km/h kod te brzine ko i svaki... inace okrecu sat na 215 ,220 ...totalno sam se razocaral...auto vuce prva ,druga donekle ajde i u trecoj nesto potegne do nekih 130 i poslje neide i neide...nabrao je tih 195 ali su mu trebale valjda tri godine...stari motor je na 160 vukao skoro ko ovaj na 130... ima ko kakvu ideju auto ima kompresije ne dimi ni malo nit na stangicu ni na cep od ulja....ulja ne trosi...podizaci se necuju ...zasto bi se tresao??stavil sam glanc nove kablove, nove ngk pfr6b svjecice,injektore je rekao da netreba cistit...auto je na 195 gumama...sumnjam da bi ga one bas toliko kocile...najcudnije mi je sto ovaj motor vuce dosta u niskom ali nekak nema one snage poslje 5500 rpm...katalizator sam stavil sa bivse 33 zamjenski... inace bivsi vlasnik mi je rekao da su na ovom motoru 2 puta preskakali remeni
....sad auto su slagali ali dal su mogli kaj slozit tak nabrzaka pa da auto radi a da ima ove simptome ko moj???ajde radge, boxer i ostali majstori...help please 
može biti više situacija
prvo i po mom defintivno treba naštelati motor sa onim uređajem s kojim sam ga i ja slagao
da sva 4 cilindra rade jednako, i da jednako primaju, istu količinu zraka
e sad 33ojci se na samoj elektronici isto može štelovati smjesa
pitanje je kako je to naštelano, za početak
i kut paljenja jesu li ti poštelali?
ako je na samom megatajleru raštelano jako onda isto može biti problema...