Ma ja ocito imam srece

.
Kad sam je uzeo imao sam sto mjenjat. Od regulatora protoka zraka . motoric ler gasa (mada nikad nije proradila kako treba) , gume obavezno kao i ulja i to sam seleniu sipao...u mjenjacu je bilo neko ulje nepoznato ali za manualne mjenjace nije bilo , u hidraulici je ulje izgledalo kao da sam dimnjak cistio CRNO , uljni filter koda nikad nije bio mijenjan , remene nisam stigao promjeniti jer sam se vec bio rjesio.
Ma po gradu je trosila do 13L . Zato su mi i bili rekli da provjerim jos dosta toga oko goriva i zraka ali vise nisam imao zivaca se igrat sa time. Ler gas sam "smirio" nekako ali to jos nije bilo to.
Kazem...moguce da su i dobri i da dobro "idu" ali eto ocito sam naletio na "macka u vreci"

.
Mada joj ne sudim zbog jedne sto sam imao ali mi je oduzela vremena i novaca i na kraju zivaca...he.
Ovo sto me okrenula na cesti nije do guma i podvozja.....tu sam bio sam kriv. Naucio na auta sa zadnjim pogonom i velika , a onda sjeo u 145ticu (sto je u biti trebala zena vozit za posao) pa sam se malo preracunao nemisleci da je prednji pogon....milina

. Jesam se okretao ali kad sam ja htio ali nikad kad je to auto "pozelio" hehe!!!
Al dobro sreca pa nikoga nije bilo na cesti tada oko 22h isao po zenu na posao tj.vracali se. Samo ona i danas misli da sam to namjerno napravio kako je izgledalo

.
Ovako je bila dobra. Nije bla trula , unutra je sve bilo na mjestu i uredno nemam sto reci ali sto se tice masine e tu sam izgleda dobro nasjeo....a posto mi je bila i prva alfa ocito je ono "prvi macici se bacaju u vodu" ... he....tako je kod mene.