...ponukan jučerašnjim "haltanjem", otvaram temu u kojoj bi podijelili iskustva kad vas zaustavi policija u prometnom prekršaju...napišite kratak opis događaja i na kraju kolika je kazna...
...na kraju godine ćemo zbrojiti, koliko su alfisti doprinjeli punjenju državnog budžeta...

SCENA:
...vraćajući se jučer sa Plitvica, stanemo u Slunju (točnije Rastoke) na ručak...i tek što smo krenuli dalje, niti kilometar iza, hopa, istrči (doslovno) murijak sa palicom, haaaaalt...ograničenje 50 km/h, a na radaru 94 km/h - 800kn + bod...uz to žena se nije zavezala - 500kn + bod...
...pitam ja jel može to išta manje, reko nisam kažnjavan, nemam niti jedan bod...veli ovaj, ajde pisat ću ti najmanju kaznu + bod...velim ja ok, ali nemam ništa novaca kod sebe, jel ima gdje bankomat?...veli ovaj imaš u Slunju...evo me za 10 minuta nazad...viče ovaj zamnom ZA PET, nema ti ni jedne patrole do tamo (hehe, kad je u pitanju lova, nema veze kaj se vozim i 100 na sat u naseljenom mjestu

)...još mi usput veli da bu 300kn dosta, onak otvoreno

...
...vratim se ja sa 300kn i dok mi je pisao ticket, pita mene njegov kolega: I, JEL IDE TA TVOJA
MAZDA?...

...reko, gospon ovo je uvreda za nas alfiste, mislim da bi nakon ove izjave trebali još smanjiti kaznu, pa makar bez ovog kaznenog boda uz 300kn...i fakat kroz smjeh, veli lik, ajde, piši mu samo 300kn...

državni proračun uvećan za samo 300 kn!!! (ak si nisu to podjelili njih dvojica)
p.s. sva sreća da nisam puhao, jer sam netom prije toga slistio dvije Žuje...