...eto isus napisao da bi bilo bolje da mi nisu napravili auto jer da sad ne bi tipkala ovdje...zapravo i nije da bi trebala tu napisat jer nisam baš napunila državni proračun..ali eto hochu

...bijah u zg za vikend i vraćam se natrag i prije naplatnih lijepo ravnica, ja pričam na mobitel, lijevo kratko mi ne radi (ne stižem već mjesec dana to zamjenti užas

) i vozim se lagano 120km/h...i naravno da uvijek tamo stoje...ali ja pričam i ne razmišljam (za razliku od inače

)...i hop eto ga zasjeda...pita on vozačku...dam mu ja i prometnu i kaže on meni Irena ima dvije stvari...jel vam zna netko promjenit žarulju u obitelji...ja reko pa jel ne radi

(koji prozirnjak

), drugo...koliko je ograničenje? Ja reko 80..kaže on di, a ja eto tamo malo poviše kad sam zadnji put gledala..tip crko od smijeha i kaže 60...i kaže al ima i to da vam se mobitel užario...reko jes vala radijacija ubija

...i kaže on meni ja padam na ženske suze i lijepe okice i curice...ja mu kažem ja nema lijepe okice, nisam curica, a plačem samo kad me tuku...tako da od mene možete dobiti samo osmjeh

i pogled ubojice

ion tako pa šta ćemo pa šta ćemo i vidim ja on čeka da ja nešto ponudim (žilica mi rekla u vratu, a rijetko me vara) i ja kažem...a da popijete što na moj račun on šuti i ne kaže ne...ja dalje nisam iz USKOK-a...on se smije i ja u novčanik i kontam dat ću mu 100 kuna i nek odhebe u skokovima...i vidim imam sve po 200 (mislim 2x 200haha) i izvučem to brzo da me manje srce boli (ipak sam kriva...) i poludim šta nemam sitnog i kontam dal da ga pitam da mi izvrati kusur

...i on lijepo uzme i kaže prava ste nama šta

..reko sjetite me se dok budete klopali...samo nek vam ne baci žgaravicu

...eto ja dobro prošla...ali želim reć da to u životu nisam pokušala i mislila da neću...bio mi takav dan od zahebancije i ja to rekla onako da vidim jel rulja kenjka il to stvarno prolazi ponekad i eto prošlo...tako da 200 kn ni ošlo u državni proračune, nego u probavni trakt (valjda je išo šta pojesti i pametno potrošit te pare

) eto....šta reći...