to je stvarno jadno od njih, u kvartu si pa te kažnjavaju 
to se inače kod nas ne prakticira, jedino ako je osoba bezobrazna ili bahata onda se piše, al ovako inače ne.
kad ste već rekli da ne kažnjavaju u kvartu,pojasnit ćete mi jedan slučaj ako nije problem!!!
ja živim u zadru,i prošlo lito su nas posjetili vaši kolege iz zagreba,COBRE. Kome nije poznato to su policajci u crnim mercovima koji zaustavljaju aute U VOŽNJI!!!
uglavnom,bili su u jednom našem kvartu i vozali se po uskim uličicama i u jednom trenu ispred njih izađe dečko NA SKUTERU i oni ga propisno zaustave. Dečko nema kacigu i vozačku,ali se bez opiranja zaustavi,parkira motor i čeka policajce.
Jedan od njih izađe iz merca i reče dečku da SE SKINE S MOTORA,LEŽE NA POD I STAVI RUKE NA LEĐA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pošto je u blizini igralište dečko kaže.:-pa nemojte ljudi,tu su mi prijatelji SRAM ME!!! i sačeka ih na nogama!! nakon nekog vremena policajac mu NIČIM IZAZVAN ZAVRĆE RUKU TE GA BACA NA POD DIREKTNO GLAVOM,DOK MU KOLEGA DOLAZI POMOĆI TE GA OBOJICA TUKU!!!!!!!!
dečko završava tjedan dana u bolnici,priča u 24 sata i na youtube-u,a policajci NEKAŽNJENI!!! pa ljudi moji di ima da cobre zaustavljaju dečke na skuterima???? nek odu na autocestu!!!

evo i link da pogledate situaciju.......
YouTube - Motociklista "obuzdale" kobre glavom u beton