Provjeri, nikad se ne zna, iako su vjerojatno otisle. Ove 17" telefonke su stavljene na prodaju iza 23:00 i otisle istu vecer koliko sam cuo, a Matiji sam javio 10 minuta nakon objave oglasa, taman vidio.... A za newsletter, reci sto trazis pa kad ispliva ti javim 
Bilo je Bilsteina b14 za 110 eura (zavrsili tu na forumu), brembo kitova sa skoro novim 330 diskovima i plocicama za 300-350 eura i tako svastanesto.... Moram si sloziti notificatione za neke stvari da znam cim dodju u prodaju....
Nikad mi nisu bili jasni tipovi koji nešto daju u bescjenje, a može imat finu cifru, reklo bi se i vuk sit i ovce na broju, a on prodaje nešto 5x ispod cijene, ma daj, nemam komentara, zato i teško bilo što danas prodat po realnoj cijeni, ako to uopće postoji
I ja sam sam naletio na apr tunig dijelova, felge auspusi koji su bili duplo jeftiniji od drugih istih u oglasu, ali kupio bi i po normalnojh cijeni jer uvjek to vrijdi te novce i za 2 3 4 godine, ali nekima je očito sila za novce prevelika pa sjebu koncepciju prodavačima drugim.
btw. prije mjesec i pol sam uzeo 4 felge 17" za 550kuna, bolesno niska cijena, a drugi cijene iste takve 2-3 tisuće, nisu ukradene jer lik ima doma auto takav, ali nije mi jasno zašto nije stavio cijenu 2-3x veću, opet bi kupio.