Je imo ko problema s gumicama ventila na TS-u? dvaput mijenjane neke zamjenske i iskliznu i trosi ulje... sad planiram uzet origigi, al da pitan tu da nema kakva caka jos? da obratin paznju na jos sta sto moze to uzrokovat :
Imao sam ja isti slucaj, sredio komplet glavu, ventili, dosjedi, gumice, vodilice, sve novo, nakon toga drugi auto, par dana poslije nadem se na autocesti i rekao idem probati kako to sve sad ide (par mjeseci prije vozio 210), kad ono sok 180 km/h, ali ono jedva, to mi bio prvi znak da nije nesto u redu, nakon tih par sto km autoceste pogledam ulje (sva sreca), ono na minimumu (selenia racing). Odem kod majstora (poprilicno renomiranog, glavu nije on slagao nego slao u zg kod specijaliste za glave) i on odmah kaze spala gumica ventila, pitam ja kako je to moguce, kaze desava se i ok, nije problem ide na reklamaciju (problem je, jer opet moram par dana biti bez auta, ali dobro), ja kazem da poruci tom specijalisti da mi ne stedi na dijelovima, nego da uzme ili original ili nesto sto se najkvalitetnije nudi na trzistu, kaze on da tu nema pravila, jednostavno spadne i to je to, pa sad ti vozi i misli jesu ti sve gumice ventila na broju ili je koja odlucila jednostavno spasti
Sad kad je ponovno slozeno su jos uvijek sve na broju, za sada...