0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako mislis na weber karburatore, na ts-a... mislim da je nemoguce, jer trebalo bi tu jaaaaaaaako puno preinaka raditi.... ako mislis prebaciti na komplet mehaniku, bez ecua, senzora radilice, senzora bregaste, izbaciti varijator, izbaciti knock senzor, ubaciti platine......ma da ne nabrajam dalje....NEMOGUCE!!!! nemoj ni pokusavati....a za blow off ti treba turbo... nije nemoguce, ali investicija od jako puno novaca da bi to trajalo i da bi valjalo... nema tu kruha.. nemoj se ljutiti, ako hoces slobodno radi i pokusavaj...pomoci ce ti se ovdje na forumu koliko ko moze i zna...ali razmisli malo...puno vremena i puno novaca..i zivaca...
pa ja sam imao 1.8 16v ts s bregastima ispusnom i slozen na karburatore i radilo je ko brusilica
je imo je Dorian(fiatuno) 145 , kolko se sjeæam zelena , 1.8 TS na karbove al bila su to vremena kad je benza bila 5kn tako da nije bio problem napojiti to a prebacivanje s IE na karbove je i Roby(Bobi getriba) radio na 145 1.6 boxer i nije to problem nego je problem kontrole potro¹nje i smjese
ma nisan ja tebi kontriro ili ne¹ u pravu si al ovo moje je vi¹e bio odgovor Dorianu na to kako je on imo ...kolega Dena se jo¹ nije izjasnio na moje pitanje tako da neznamo èa je on konkretno mislio s navedenim odraditi
Ha ha ha pa litra ulja je uvijek bila jeftinija od turbine i zama¹njak. Samo crijevo turbine je skuplje od godi¹nje potro¹nje ulja na plemenitom Ts u hahahaSent from my SM-N9005 using Tapatalk
recite vi o cemu se radi
radi se o motoru od par tisuèa eura....kupi auto i vozi se,ne diraj ni¹ta
eventualno proizvoðaèe bojlera...
Dok sam citao po forumu sas ne znam tocno tko je rekao da se motor moze potpuno olaksati,kako? : :
Pronadji temu od Alan q4 u podforumu Galerija, 156, i procitaj od pocetka do kraja...
Ne znam,ali kad god pitam koliko je alfa presla zadnjih mjesec dana niti jedna nije prevalila manje od 170 tkm a imaju ts motore.Meni se cini da su opet izdrzljive uz odrzavanje.
Dobri ljudi,znate li mo¾da ¹ta se servisira na 70.000km - Alfa 147, 1.6TS, 105kS, (2007.)?
Svijecice idu na 60000 na 105 ks a i remenje ti ulazi u 7.g ako nije mjenjano mjenjaj obavezno zajedno sa spanerima i rolicama
Sto nisu svjecice na 100000?Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk