nažalost slažem se s tobon al opet moraš uzet u obzir ko to priča odma ti sve bude jasnije  

:
I to što kažeš, ali nedavno pričam sa frendom koji kupuje rabljeni sportski auto, bezninca, i ja mu preporučim 156 ili 147 sa TS motorm, a on ko iz topa - ma šta će mi to smeće kad ga ni vi alfisti nećete, čitao je po forumu sve i svašta ali nigdje ništa pozitivno...
Problem je što nekad ljudi bez adekvatnih primanja kupe takvu alfu za siću, tzv. "groblje edition" jer bi svatko htio bit baja i ganjat alfu a onda kad počnu problemi taj ts je teško smeće, varijator ovo, sviječice ono, leteći itd, itd...
Ne krivim ja nikoga da se razumijemo, ja kad sam kupovao alfu isto mogu reći da nisam imao adekvatna primanja, ali sam bio svjestan rizika u kojeg se upuštam te sam stoga tražio najbolje za svoj novac i hvala Bogu nisam se razočarao, bila je to 156 1.8TS, svaki km sa tim autom je bila čista uživancija 

i opet sam nakon jtd-a uzeo TS-a 

Samo kažem da treba govoriti činjenice u pravom konekstu a ne širiti demagogiju po forumu, posebice iz razloga što je preko 80% tih problematičnih alfi imalo sumnjivu povijest, skidane km, uvoz, pitaj Boga koji vlasnik itd, itd...