moguce da su ti oni nesto zeznili, jer ta tipka kod mene radi normalno ko i za otkljucavanje vrata, lagano..
i kada ju stisnes mora se upalit i lampica na instrument tabli da je iskljuceno ..
mozda su ti pokidali taj gumb, nesto slomili unutra i onda on nemoze iskljucit ars,vdc
ma ne vidim ništa pokidano, otvoriću još jednom i slikati detaljno, ovaj gumb za vrata imam baš napravljen da unutra ulazi mekano na kontakt ploču ( prije ploče je zaštitna gumica) , a ovaj VDC nema mekanu opciju, baš je tvrdo na pritisak, teško je riječima opisati, kad slikam
biće puno jasnije. probaću i mekan gumb od vrata prebaciti u VDC da vidim hoće li biti promjene, makar sumnjam , vidim po pločici (gumici) na koju sjedaju da su dodiri različiti. za vrata mekano ,propada a za vdc tvrdo,nema propadanja.
prvo mi treba netko sa dijagnostikom ući u ABS, i pogledati šta kažu te opcije, ja imam kabl ali nisam stručan u prespajanju pinova, još je @loša napisao ako se nešto krivo prespoji da može doći do velike štete.
moram naći nekog tko ima već prespojeno ili mu dam svoj kabl pa neka prespoji meni pa da pogledamo.
jer moramo pročitati što kompjuter kaže za postavke.
ja se siječam kad sam prvi puta probao gasiti taj VDC da sam ostao iznenađen tvrdoćom tipke, na pritisak se doslovno nije ni pomakla ali sam na tabli svaki puta vidio da je pisao da sam isključio VDC , tako da znam da postoji.
100% sam siguran. Mrcina tebi hvala na pomoći, ako se sjetiš još nečeg pucaj. ne znam jel postoji samo osigurač za taj VDC da nije on otišao ali mislim da je osigurač vezan abs/vdc a abs mi radi.
ne sjećam se kad mi je prestalo raditi, ugrađivao sam alarm na original ključ, tražio u autocommerce da mi iskljuće bipanje kad netko nije vezan, te ugrađivao multimediju i komande za volan. jer prilikom toga došlo do problema i kad točno ne znam???
em kad se spojim dijagnostikom ne znam jel možda moguče trajno isključiti te opcije , pa da nisu isključene?
ili ako postoji neki zasebni osigurač. šta je najbolje nemam greški, niti sam ih imao ikad memorirane.
ja se vozim potpuno normalno ali zašto ne radi? moram naći bar razlog!