0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije mi zelja nit' zamisao da napravim stroj za utrkivanje nego cisto da dobijem bar 15-20ks da je malo zivlja za voziti...to cu probati s ovim sto je Viktor radio na Alfi TD a sto se tice modela turbo 16v, znam za jednu odlicnu i jos s atestiranim plinom za ok cijenu, pa bi mi bilo isplativije to uzeti nego raditi swap..no o tom potom...imam 4 crome doma pa da jos jednu uzimam a ove ostale propadaju nema mi smisla pa hocu napraviti nesto od ovoga sto imam
kad se veæ prièa o tome...koju turbinu stavit na 1.9td iz 145? cilj je 150ks,ali nebi se bunio ni na vi¹e
za koliko se moze prodati kat od 2.4 mjeta 20v 129kw, zna li ko napamet?
za oko tri dana po mojim procijenama :Uglavnom molim za savijet. Mijenjam svoje orginalna (stara) crijeva od usisa sa aluminijskim cijevima fi 60 pa me zanima da li je potrebno i plastièno kuèi¹te maf senzora prilagoditi na fi 60? Da li da ostavim orginalno kuèi¹te sa K&N filterom ili da stavim gljivu? Da li maf senzor ostaviti na istom mjestu ili da ga pribli¾im usisnoj klapni?
kod mene je ovakoa tija bi ovako
da li mogu spojiti cijev od iberlaufa odispod, a ne kako je u orginalu sa strane cijevi usisa? da li se mo¾e iberlauf nekako drukèije spojiti?
Pozz ekipa zanima me par stvari na 147 jtd 85kw zasad bih stavio kn filter u orginalno kuciste,lokirao egr, skinuo katalizator,, kroz par mjeseci i chip...dali je steti motoru? naisa san na ovaj video pa bi htio tako nesto...https://www.youtube.com/watch?v=n-vyiz-Vltghvala
ostavio bi standard zadnji lonac znaci samo kat i cijev umjesto njega......
Imas kakav prijedlog?
Ekipa, zanima me di migu kupit bmc cda 85-150 i po kojoj cijeni? Radi se o 1.8ts