0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja kod mene imam samo cevku od motora skroz nazad.Kad sam isao cipovati auto,utvrdili smo da turbina malo prepunjava.Ciper je malo korigovao mapu,ali nije uspeo skroz da resi prepunjavanje.Kaze da je losa geometrija turbine.Turbinu mi je iskljucivao na 160 km/h u petoj.Juce vratim zadnji lonac.I sad tek na 180 izbaci gresku.Je li imao neko jos takav problem?
Nije iskljucivao turbinu nego palio safe mod... A još bitnije, svaki "čiper" bi morao znati da je dio cipiranja i štelanje polugice vgta...normalno da nije u mapi mogao toliko iskorogirat ako je polugica preduga u tvom slučaju...treba ju skratit
Kako polugica može biti preduga Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Vjerovatno je htio reci da nije dobro nastelovana pa ima predug hod
Hahahaha,kakvo stelovanje polugice.To je fabricki podeseno i ne dira se.KOji to ciper steluje polugicu?A,sta uradi,kad upali safe mod,prosvetli me.
Da ali ta polugica se podesava prilikom kalibracije turba ili tvorničke ili reparirane na stroju a nije se otpustila sigurno A kad je rastelas budeš je sam ustelao ti sam nikad više dakle ili skini taj turbo i daj reparirati pa nije to milion eura ili uzmi rabljenu koja je ok Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Danko meljes...isto tak i filipova nije nikad dirana pa ju je dva tjedna ustelavo...i to se tak lijepo da ustelat sam treba strpljenja
prepunjava ti jer se varijable zapeku pa aktuator nikako nemre nategnut stangicu do kraja na neku stranu da prati zahtjev mape... bilo je takvih barem 10 alfi u zadnjih 6 mj na servisu, turbo skinut i ocistit i problem rijesen...a stelanje vnt stangice je problem ako sam nisi skinuo turbo i malo se igrao, kasnije je to automatizam
Mislis na moju? Nije nista zapeklo jel je turbina bila skidana i ociscena ali nepotrebno jel je bila u super stanju. Mozes stangicu sarafat koliko boces ali ako ti mapa nije podesena mislim da nema bas previse koristi. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Stangicu nije bas preporucivo dirati, govorim iz vlastitoga iskustva. Ona je tvornicki podesena i tako treba ostati. Regulaciju vnt-a se treba sloziti preko mape. Ja sam je ustelavao i ne moze se dobiti dobar rezultat zato sto je mapa drugacije slozena. Sada recimo u nizim okretajima imam konstantno visi tlak za 0.3 nego sto mapa trazi a u piku ide do 1.8, na nizima je auto mrtav i previse rasterecuje turbo jel je tako bilo u mapi slozeno posto je prvo mapiran pa onda otvaran komplet ispuhPoslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
onda trazi problem u tuneru...