Ti baš tražiš da ti se na ružan način napiše kolike bedastoće pričaš ali neću...ja, kad mi rikne injektor, platim reparaciju 1150,00 kuna. Platim reparaciju dva injektora odjednom - 2300 kuna. Platim turbinu 3000,00 kuna. U tjedan dana na hireve potrošim 10.000,00 kuna. Na nove felge i gume pljunem 6500,00 kuna.
Znaš zašto? Jer mogu.
Ti očito ne možeš. I ja, baš kao i Danko, tebi izgledamo ludi. Ali da tebi treba auto svaki dan, da moraš u njemu odvesti nekog partnera na sastanak, da moraš biti spreman otići u Monte Carlo s njim onda ne bi vozio 145 boxer i trabunjao gluposti kako je to odličan auto. Da imaš novca za bolji vozio bi bolji i tu sva priča prestaje.
Ti navodiš mehaničare u penziji kao relevantne osobe. Ti si car, majke mi. Pa mehaničar koji je sada u penziji ne zna ni popraviti ništa pametnije od Punta MK1.
Moj mehaničar vozi Porsche 911 GT2. Ima dvije turbine. Preko 700 konja. Prerađen ovdje:
http://www.sportec.ch/page6415.html I šta ćemo sada?
Ups. Pa to je boxer. Skoro isti ko tvoja 145ica. Samo su malo bolje kočnice...
još ću samo jednom pokušati...
Nisam ja nikakav wannabe ni snob. Opet koristiš riječi koje ti nisu poznate.
Vozim auto koji si mogu priuštiti. Baš kao i ti. Razlika među nama je ta što ja ne pljujem po onome što si ne mgou priuštiti i ne uvjeravam se da je moj auto skoro pa savršen samo kako bi bio sretan.
Ti stari mehaničari su imali jednostavan posao. Današnji baš i nemaju.
Ja bi rado vozio starijeg BMW-a. To čak i mogu. Ali mi nije praktično. Trenutno nije prihvatljivo.
Koliko godina ti imaš? 17?
Jel se to meni samo čini ili ti sam sebe pobijaš kaj se tiče ovog snobizma?

:
I kako ti na temelju toga tko šta vozi znaš da li tko ima para ili nema? Znači, kad netko vozi 145 boxer tada je on automatski iskompleksirana sirotinja koja nema para za bolje?! Netko možda više voli potrošit pare na putovanja, uređenje kuće/stana i sl. a ne na auto
Zato si ti koji voziš 147icu dizel koja vrijedi možda 3000 eura tajkun

I ne, ne pljuješ ti po drugim autima, samo 145 nazivaš isprdak i govance

Čudna su neka vremena, postao je nacionalni sport na alfa forumu pljuvati po pojedinim modelim alfi, očito je sve što je starije od deset godina smeće i govno...
Ali dobro, bit će da je in sraćkat po pojedinim modelim alfi na alfa forumu a valja bit u trendu

i prestani ići u OFF. Ako ti nešto smeta piši na PM.
Vrhunac! Dežurni provokator i offtopičar na forumu kaže nekome da prestane ići u OT

: