0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: VIPER999 - 09-11-2012, 07:36:21ćeš mi donirat par :rolll: da saznamo ne ali ću ti reć idući tjedan , iako sam uvjeren da ću skemijat neštoi jesi saznao ??
ćeš mi donirat par :rolll: da saznamo ne ali ću ti reć idući tjedan , iako sam uvjeren da ću skemijat nešto
Pašu li čiji sicevi u 146 a da nisu njeni :
Izvinjavam se što se ubacujem, mane zanima dali za 155 2.0 8v ima ijedan Fijatov ili Alfin kraći mjenjač jer one već tvornički imaju kraći, samo mi je malo pre troma sa ovim tvorničkim, pa ako ima još neki kraći
i jesi saznao ??
Nisam nigdje mogao nac pa da pitam ovdje, zanima me dali pase motor sa 145/146 td na 155 2.0 ts, ali su na toj 155 otisle vilice i jos nesto a ne znam sta, pa me jos zanima dali mogu i svoj most i podvozje preselit, tj dali pase normalno : : Hvala na odgovoru unaprijed..
nepase treba flandju promjenit
koje se čeljusti + naravno veći diskovi mogu namontirati na zadnji kraj 145 -a? Nešto iz koncerna ili tak nekaj slično bez kemije?
Lezaj kotaca se ne da rasarafit, tj., raspadne se, pa se mora stavit novi, ili se mijenja cijela glavcina.Mislim da pri mjenjanju cijelih glavcina treba paziti samo na velicinu diska radi onoga zastitnog lima koji se ne moze skinuti...