Izvana oèekivano,zapravo ono ¹to se vrtilo veæ neko vrijeme po portalima,ne mogu reæi da je ru¾na,niti da sam pao na dupe,ali generalno mi se sviða. Uspjeli su LED farove ugradit i kamere od 360°,nevjerojatno! Ono ¹to mi nije jasno na slikama izvana gdje su auspusi? Nadam se da nema neke odvratne fejk auspuhe,il skirveno il neka se cijev vidi.Zelena joj odlièno stoji,plavu bi volio u¾ivo vidjet,crvena je klasik.
Najveæe razoèaranje,ali ba¹ ono wtf. je unutra¹njsot,kao ¹to sam i oèekivao. Oni jednostavno ne mogu spojiti jedan auto da izgleda dobro izvana i iznutra da se stavi¹ na trepavice. Oni digitalni brojèanici kada su samo cajgeri su kao da ih je netko iz udruge "bijeli ¹tap" crtao,crno-bijelo najodvratniji font brojeva i kao u faking ¹kodi,brojevi koji ne stoje ravno nego prate kru¾nicu,jadno i jeftino,a auto otpadi u Italiji prepuni skr¹enih 147-ca i 156-ca,koje su imale predivne cajgere.. skinut te i natrkeljat na Tonale.. Ekran,otvori ventilacije i ruèica mjenjaèa katastrofa,toèno se vidi da je auto 3 godine star i da ga treba redizajnirat iznutra,ili ga je mo¾da trebalo predstaviti na vrijeme,pred 3 godine... ovisi ¹to je bolje?!
Postavka DNA gumba mi se sviða,fora je i jbt. u Alfi koja se kune kako je sportska marka u SUV-u bez ikakve ozbiljnije motorizacije omoguèi¹ da se ugasi ESP,ne¹to ¹to je oduvijek i stalno trebalo biti kod svih alfi,kakva konfuzija je u tim glavama tamo...
Sicevi izgledaju slièno kao u Giulii,varijacija na temu i odlièni su(vizualno,vjerojatno i u¾ivo),konaèno stranice vrata ne izlgedaju kao kartonsko govno na Giulietti.
Motorizacija je onak,nit smrdi nit miri¹e.

sigurno oni nikada neæe napravit,jer znamo kako dr¾e obeæanja. Cijena æe biti ¾estoka i tu æe popu¹it i to dobro. Jedino ¹to mo¾da,donekle mo¾e opravdat cijenu je da ju hebeno napucaju opremom,inaèe banana od prodaje.