Meni samo nije jasno, kako to da u get godina od kad je izašla
, niko je nije kupio ovdje na forumu a auto je navodno san snova....
evo npr. ona crvena na njuskalu... Carbon kočnice, competizione boja, garancija, cijena 59k eura a vjerujem za gotovinu išla bi i za manje...to je u pola cijene nove, a auto sa 40k km trebao bi bit ko nov, znači top kupovina?
al niko je neće uzet
a auto top topova, san snova 
Činjenica je da je auto preskup za 90% ljudi u Hrvatskoj kolko god ona bila dobra. . .
Čak i ta polovna je nedostižna,a nema ni prave siceve da bude u fulu,stoji pod nadvožnjakom na soli,kiši,snjegu i ko zna kakvim sve ne kemikalijama kaj se cijede po njoj s obilaznice ko da je Lada Niva

Si vidio sliku volana?znam,nije to problem pretapicirat,ali nemreš stavit sliku auta od 60 kila eura s takvim stvarima i očekivati da će ljudi navaliti ko da je jedina. . .
Plus toga,razuman čovjek koji i ima te novce,uložiti će vjerojatno u nešto pametnije. . .
Na Balkanu je još uvijek praksa pokazat se autom i tu je kao BMW sveta krava,to je činjenica,nije da se sprdam,imo sam i ja Bmw-a,to je tako. . .
Smiješna je opće usporedba,jer svaki sebi bira šta mu se sviđa i u čemu će guštat za svoje novce.