0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Predobra....(Image removed from quote.)
A da, imam i ja jedan uradak sta sam skupio od materijala na kompu. Zao mi auta sta ne vozi sada, al dobro bit ce opet jednog dana. http://youtu.be/eVlDIjLebD4
tada se manje filozofiralo, a više vozilo i
Da dosta se vozilo, i spontano i dogovoreno. Dosta se i pilo i glupiralo, ali nikad sranja nije bilo. Cak mislim da nije bilo ni kvarova i slepanja. A da smo nesto pazili na te aute, bas i nismo.
hrc mislim da netko tko je ovako uzivao s njom, vjerojatno sad jako pati...
Nekad pustim suzu, al se sjetim onda da mi je u garazi jos jedan žabar.(Image removed from quote.)A tu je i 164 pa eto ipak vozim alfu. Ako me bas jako opere uzmem 75 od buraza, recimo da je tvornička sa manjim preinakama.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Jedina stvar koja mi se ne svida kod 75 je rucka rucne.. Ko gas kod putnih aviJona.. Jel postoji verzija sa normalnom ruckom??
da li postoji verzija sa normalnom ručkom ovo je normalna i jedina ručka za 75ticu a da si ikada imao priliku voziti pravu alfu a ne nekog alfiajata znao bi da je ova ručka ručne puno jednostavnije i lakša za korištenje nego klasična koju moraš stisnuti sa jednim prsstom a ova se lagano sa 4 prsta otpušta
No, no Meni je bas štosna ta ručna.
Najbolje je sto pola ljudi nezna kako otvoriti vrata izvana, iznutra netrebam ni spominjati, kao i pokretanje prozora. Auto je ziva komedija.