Boli me džon sta jest

ali

:hehe:
jadni roditelji
Ajd sad reci sta ti ovo znaci?

: Jel znas tko sam,kolko imam godina, itd...? Ili se pravis konstruktivno pametan i dozreo jer imas 12V pod poklopcem pa automatizmom odskačeš od obrasca osrednjeg

Malo se vi neki previse bahatite i razmećete kvazi iskustvima i kvazi znanjem. Kolko ja znam, nisi mehanicar, osim ak nisi onaj krkan (meho) u Velom koji se voli pravit pametan a ne zna razlikovat krušku od jabuke, pa prema tome, ako si entuzijast, argumentiraj tvrdnju na normalan način ko covjek

kod nas nema ni jedna EVO. ima par 1.8 turbo obicnjaka, ima jedna 3.0 u EVO look-u i to je sve
Znas dobro (puno bolje neg ja) na koju sam mislio, jer se samo jedna T prodavala, i o samo jednoj su napisani traktati

dobro ti je veseljko odgovorio
da ti kazem, svakog ispravnog 1.8turbo devastira ispravan 2.0TS
obozavam kada ljudi citaju po internetu i forumima i onda pisu ljudima koji to isto probali i vozili...
Ja obozavam citati kak je Grdi vozio ili se vozio u svim automobilima na ovome svijetu i kao takav je najbolji procijenitelj svih postojecih performansi trenutno dostupnih...do sad jos nisam cuo da jednoga nije vozio ili se vozio u njemu, i zna za svakoga, dal moze ili ne moze bit brzi, brutalniji ili bolje koncipiran od onoga drugoga :hehe: Pa, mislim, ono, halo

Sta je najbolje, pola tih priča ti je rekla kazala, da ti ne govorim kako znam...

Da se vratimo temi, na koji to način 2.0 jede 1.8TE, kako ti znas koji jeste, a koji nije ispravan? Nemam 1.8TE, kao sta ga nemas niti ti, da ima vecu spec.snagu od deklarirane jest opce poznata cinjenica, ali vama je netko rekao, netko je vozio, ili se netko kurcio, pa sad i vi znate

Isto tako me zanima, kak vi to znate stanje neke TE, jer ste gledali pod haubu, netko jos pricao, i jos malo ste se i provozali, pa donijeli sud :hehe: