Bez obzira što bi ovu alfu vozio prije nego i30 i što se s tobom Bero slažem oko hauwjunaijya,ovaj post ti je za brisati jer je sramotan.Nije da me uvrijedio ,ali ti je izuzetno glup post.Između ostalog što sam ja vozač kamiona znam još petoricu sa foruma koji su isto šoferi.Recimo na preventivnom lječničkom gdje se i oni testovi ispunjavaju.....psihologinja mi je komentirala da sam imao najbolje rezultate u firmi od 80 ljudi svih profila i zanimanja ,a najmanje vozača.Možda me lagala,ali definitivno razmisli što pišeš i imaj poštovanja prema svakoj profesiji i čovjeku.
Možda je konstatacija zvučala pregrubo i znam da ne valja generalizirati jer to vrlo često nije tako, ali govorio sam iz svog iskustva gdje smo vrlo često imali upite i prijave da je kamion neispravan, jer je vozač nešto krivo pritisnuo ili nije znao za neku oznaku na displeju šta znači, a sve to piše u korisničkim uputama.
Nije mi bila namjera vrijeđati vozače kao profesiju, samo, eto, iz osobnog iskustva znam dosta slučajeva gdje šofer ima stav "vozim već 30 godina, znam ja voziti, šta ću čitati korisničke upute" pa onda npr. zaustavi kamion kada je potrebno odraditi regeneraciju DPF-a na euro 6 kamionu i sl, te tako napravi štetu, a sve zbog toga jer nije čitao upute.
Da se razumijemo, poštujem profesiju vozača kamiona jer znam šta to je i šta to znači, posebno kada sam imao situacije gdje je šofer sa kamionom i poluprikolicom išao po cestama i putevima gdje se ja jedva sa autom usudim

, a da ne govorim o turama kada su po 2-3 tjedna na putu po raznoraznim vukojebinama, ali vjerujem da si kroz život upoznao i nekoliko vozača koji se ponašaju kako sam gore opisao.