Da nije bas obecavajuce. 
Također mi je zanimljiv ovaj komentar na dnu videa:
I bought this scanner back in 12/18 and did the GM update. It brought the unit up to the 2016 model year. Foxwell has not had an update for GM since 12/18. I just checked again this morning. I have two 2018 vehicles and the scanner wont recognize several of the cars features. Ive been emailing Foxwell every month and they have been useless. They just keep saying to be patient. Well, my NT520 Pro is (3) model years behind. Not happy.
Malo sad mog osobnog iskustva:
Imam onaj ELM327, wifi - nikad mi nije htio raditi na 159 pa sam kolegu zvao da donese svoj.
Od nekih cca 30-ak pokušaja, jedanput se uspio spojiti. Od ELM-a sam odustao.
Onda sam okušao sreću s malo ozbiljnijim, skinuo MES i kupio njihov usb inteface za laptop.
Računao sam ok, kupit ću licencu ako budem htio, glavno da se mogu spojiti.
Mrtvo slovo na papiru, ništa, uopće mi se ne bi spojio na auto. Od MES-a sam odustao.
Dalje -
U slučaju ozbiljnijih i kompleksnijih kvarova, ne radim ih sam nego pravac mehaničar.
Interesantno mi je bilo da on ima 3-4 uređaja i od svih samo 1 radi na mojoj 159.
Jednom prilikom sam morao u AutoCommerce da mi se kvar dijagnozira i čudno mi je bilo da im je trebalo desetak
pokušaja spajanja dok nije bila veza uspostavljena
Moj LPG serviser -
ima 2 tipa uređaja, jedan ručni koji je u biti OBD kablovski i drugi koji se spaja direktno na ECU lpg-a (taj nas osobno ionako ne zanima) za podešavanja parametara preko laptopa.
I s tim njegovim OBD sam bio impresioniran, svaki put iz prve a u tom vragu nema što nema.
Meni vrag naravno vrag nije dao mira dok nisam taj isti uređaj kupio za sebe.
https://www.autel.com/autelcms/Professional%20Scan%20Tools/559.jhtml