Evo da i ja predstavim ženinu bijelu debeljucu

Nakon dosta potrage za normalnom rabljenom Giulietta 2.0 odustao od kupnje u HR jel jednostavno nema normalnih auta, a i izbor je dosta mali.
Pred nosom su mi zbrisale dvije iz hrvatske u roku dok si reka keks, a ni vani nije bolje ako auto vrijedi ode jako brzo.
Moram se zahvaliti svima koji su pomogli oko kupnje auta (ima vas puno

) i logistike (Mareo

) i naravno davljenja Seba sa brojevima šasija, doslovce mi je ostala vilica na podu kada sam dobio info po broju šasije od jednog auta tri puta više kilometara nego se reklamira

Godina 6/2012, 95 000 na satu motor 2.0 140 KS, nema od opreme nema navigaciju naslona za ruku

i veliki brembo,
došla sa dva seta felgi na zimuljama 16 i jako dobrim gumama tj ljetni set turbinke 18 sa doslovce novim gumama.
Došla prije dva tijedan iz malog grada u Njemačkoj, evo u petak je registrirana i mogu reći da je auto jako dobar baš me oduševljava.
Na tehničkom naletio na lika koji vidi vraga baš traži ovakvu Alfu

ispregledali je do zadnjeg šarafa i autu je stvarno utegnut i nije nigdje krpan, eko test je prošla ko da je nova.
Planovi za sada ne postoje i nemojte me nagovarati na pizdarije to je auto za ženu i derište a ne za tuning

Jednu jedinu stvar koju će napraviti je nabavka felgi 8c po mogućnosti.