Ovako da ja to sasecem u startu ... ljudi ja nisam uclanjen ni u jedan klub jos zvanicno osim autokluba slavonije .... zivim u ZGu cca 3 god a alfu vozim od 4 meseca.... pocevsi vozit alfu surfao i naletio na faceu na cshr i na ovaj forum alfisti.....preko ovog foruma sam vidio da decki dolaze cetvrtkom na parking od HNB (ufff a prica o meni bosancu iz slavonije kako da desifriram sta je uopce hnb je druga prica) tako da sam nasao i bio nekoliko puta sa super ekipom.... ekipa je za 5 .... nakon toga sam vidio da se u zapresicu nedeljom okupljaju, a to mi zbog posla pasalo jer nedeljom nisam radio te otisao tamo i upoznao ekipu koja je takodjer meni ok.... ja sam tek sad spoznao da ti tu sad postoje neke frakcije .... ljudi ja sam stavio dok sam na godisnjem u slavoniji meet koji je vise druzenje ekipe koje znam plus nek se pridruzi neko sa strane. Ideja se javila privatno kad sam se nasao s kolegom koji vozi alfu...napravio sam dogadjaj na faceu i javili su mi se s facebooka sa stranice cshr da ako to ja zelim mogu staviti meet na face grupu ... rekao sam sto da ne jer u mojoj slavoniji nema bas hnsbeova cetvrtkom niti westgatea nedeljom.... znaci ouca mi k... ko je s koje frakcije jer meni je ekipa s hnb super cugica cilanje i sl a ekipa s cshr takodjer legende s kojima rado chilam....znaci osobe koje voze alfu.... Nikada nikog nisam imao namjeru uvrediti niti favorizirati .... lp sovaDalj
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Ne znam za frakcije, znam za dva kluba koji imaju dva različita svjetonazora i različite politike. Istina, zajednička nam je ljubav prema istoj marki automobila, ali tu sve staje.
Ako je to susret u tvojoj organizaciji, onda te i nije briga koja "frakcija" dolazi, ali ako netko svojata tvoj susret, onda se zapitaj malo.
Btw: ako griješim, unaprijed se ispričavam, jer nisam na toj grupi, a i ženu su mi neki dan makli odande, da li zbog neaktivnosti u istoj grupi, jelte, ako se radi toga miče ili nečeg drugog

, pa zbilja ne mogu ulaziti u vjerodostojnost ove Pingove izjave.
Lp!