17-10-2025, 12:41:36

Autor Tema: Mali meet u Dalju  (Posjeta: 13138 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SovaDalj

• Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
  • Spol: Muški
    • Zagreb - Dalj
Mali meet u Dalju
« u: 31-12-2017, 00:01:56 »
6.1.2018 mali meet ljubitelja alfaromea u Dalj-u. Nekako bas izmedju Vukovara i Osijeka pa taman svi da dodju. Sastanak je u Dalju na parkingu ispred parka (pokraj pravoslavne crkve) u 12h. Od tamo ce mo do "daljske krivine" tj gdje Dunav pravi skretanje od 90° ... taj dio Dalja se zove liman te uz Dunav, otok Tanja i gustu sumu s srpske strane cine dobru pozadinu za slike vaseg ljubimca.... nakon toga kratka voznja u koloni do jednog od lokalni kafica.... nista puno ali dovoljno da se upoznamo i malo ljubimce pokazemo te i u slavoniji koji mini meet napravimo .... lp

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

« Zadnja izmjena: 03-01-2018, 12:18:24 od zdravka »

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Vasko

Offline Marin Matošić

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 2.0 JTDM, ex. 147 1.6TS
    • Zagreb
Odg: Mali meet u Dalju
« Odgovori #1 u: 31-12-2017, 00:39:44 »
Bravo ekipa!
Već sam mislio da je Slavonija odustala od Alfe

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk

barba Oro

• Gost
« Odgovori #2 u: 31-12-2017, 12:16:30 »
 :ok:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #3 u: 31-12-2017, 12:25:56 »
 :hshake:
Nije bolest sve što boli

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #4 u: 02-01-2018, 20:34:47 »
Sinja sam da je CS maloprin objavija kako organiziraju susret u Dalju 6. 01 jeli ovaj susret od starta ideja CS ili su otisli na novi nivo
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #5 u: 02-01-2018, 22:22:07 »
Sinja sam da je CS maloprin objavija kako organiziraju susret u Dalju 6. 01 jeli ovaj susret od starta ideja CS ili su otisli na novi nivo
Ovako da ja to sasecem u startu ... ljudi ja nisam uclanjen ni u jedan klub jos zvanicno osim autokluba slavonije .... zivim u ZGu cca 3 god a alfu vozim od 4 meseca.... pocevsi vozit alfu surfao i naletio na faceu na cshr i na ovaj forum alfisti.....preko ovog foruma sam vidio da decki dolaze cetvrtkom na parking od HNB (ufff a prica o meni bosancu iz slavonije kako da desifriram sta je uopce hnb je druga prica) tako da sam nasao i bio nekoliko puta sa super ekipom.... ekipa je za 5 .... nakon toga sam vidio da se u zapresicu nedeljom okupljaju, a to mi zbog posla pasalo jer nedeljom nisam radio te otisao tamo i upoznao ekipu koja je takodjer meni ok.... ja sam tek sad spoznao da ti tu sad postoje neke frakcije .... ljudi ja sam stavio dok sam na godisnjem u slavoniji meet koji je vise druzenje ekipe koje znam plus nek se pridruzi neko sa strane. Ideja se javila privatno kad sam se nasao s kolegom koji vozi alfu...napravio sam dogadjaj na faceu i javili su mi se s facebooka sa stranice cshr da ako to ja zelim mogu staviti meet na face grupu ... rekao sam sto da ne jer u mojoj slavoniji nema bas hnsbeova cetvrtkom niti westgatea nedeljom.... znaci ouca mi k... ko je s koje frakcije jer meni je ekipa s hnb super cugica cilanje i sl a ekipa s cshr takodjer legende s kojima rado chilam....znaci osobe koje voze alfu.... Nikada nikog nisam imao namjeru uvrediti niti favorizirati .... lp sovaDalj

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #6 u: 02-01-2018, 22:27:35 »
Ovako da ja to sasecem u startu ... ljudi ja nisam uclanjen ni u jedan klub jos zvanicno osim autokluba slavonije .... zivim u ZGu cca 3 god a alfu vozim od 4 meseca.... pocevsi vozit alfu surfao i naletio na faceu na cshr i na ovaj forum alfisti.....preko ovog foruma sam vidio da decki dolaze cetvrtkom na parking od HNB (ufff a prica o meni bosancu iz slavonije kako da desifriram sta je uopce hnb je druga prica) tako da sam nasao i bio nekoliko puta sa super ekipom.... ekipa je za 5 .... nakon toga sam vidio da se u zapresicu nedeljom okupljaju, a to mi zbog posla pasalo jer nedeljom nisam radio te otisao tamo i upoznao ekipu koja je takodjer meni ok.... ja sam tek sad spoznao da ti tu sad postoje neke frakcije .... ljudi ja sam stavio dok sam na godisnjem u slavoniji meet koji je vise druzenje ekipe koje znam plus nek se pridruzi neko sa strane. Ideja se javila privatno kad sam se nasao s kolegom koji vozi alfu...napravio sam dogadjaj na faceu i javili su mi se s facebooka sa stranice cshr da ako to ja zelim mogu staviti meet na face grupu ... rekao sam sto da ne jer u mojoj slavoniji nema bas hnsbeova cetvrtkom niti westgatea nedeljom.... znaci ouca mi k... ko je s koje frakcije jer meni je ekipa s hnb super cugica cilanje i sl a ekipa s cshr takodjer legende s kojima rado chilam....znaci osobe koje voze alfu.... Nikada nikog nisam imao namjeru uvrediti niti favorizirati .... lp sovaDalj

:pivo:  Samo se vi zabavite i podružite, pametne boli briga za frakcije.

Pozdravi Dalj! I Zeliće ako ih poznaješ ;)

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #7 u: 02-01-2018, 22:29:38 »
:pivo:  Samo se vi zabavite i podružite, pametne boli briga za frakcije.

Pozdravi Dalj! I Zeliće ako ih poznaješ ;)
Kako ne bi znao zeliće ;)

barba Oro

• Gost
« Odgovori #8 u: 02-01-2018, 22:43:49 »

Ne znam za frakcije, znam za dva kluba koji imaju dva različita svjetonazora i različite politike. Istina, zajednička nam je ljubav prema istoj marki automobila, ali tu sve staje.

Ako je to susret u tvojoj organizaciji, onda te i nije briga koja "frakcija" dolazi, ali ako netko svojata tvoj susret, onda se zapitaj malo.

Btw: ako griješim, unaprijed se ispričavam, jer nisam na toj grupi, a i ženu su mi neki dan makli odande, da li zbog neaktivnosti u istoj grupi, jelte, ako se radi toga miče ili nečeg drugog  :hap:  , pa zbilja ne mogu ulaziti u vjerodostojnost ove Pingove izjave.

Lp!
« Zadnja izmjena: 02-01-2018, 22:51:58 od barba Oro »

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #9 u: 03-01-2018, 12:48:51 »
Apsolutno nebitno, CSHR neka ima "oglas" za ovaj meet, a Alfisti.hr na FB/Forumu takodjer...doci ce ionako ljudi koje apsolutno bk jel to bilo oglaseno na CSHR ili Alfisti.hr FB/Forum portalu!

Ako netko hoce izvuc CSHR zastavu ili alfisti.hr zastavu i prebacit preko haube auta, nebitno je...ovo je samo podsjetnik ono sta smo pricali za slavonski susret (opet Vukovar ili Osijek) da bi ga trebali organizirati u 2018g.  :da:

dobar provod u Dalju  :ok:
niza i gas!

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #10 u: 03-01-2018, 12:55:00 »

Ne znam za frakcije, znam za dva kluba koji imaju dva različita svjetonazora i različite politike. Istina, zajednička nam je ljubav prema istoj marki automobila, ali tu sve staje.

Ako je to susret u tvojoj organizaciji, onda te i nije briga koja "frakcija" dolazi, ali ako netko svojata tvoj susret, onda se zapitaj malo.

Btw: ako griješim, unaprijed se ispričavam, jer nisam na toj grupi, a i ženu su mi neki dan makli odande, da li zbog neaktivnosti u istoj grupi, jelte, ako se radi toga miče ili nečeg drugog  :hap:  , pa zbilja ne mogu ulaziti u vjerodostojnost ove Pingove izjave.

Lp!
Ocito sam i ja bio premalo "aktivan" :smijeh
:cigara: :cigara:

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #11 u: 03-01-2018, 13:01:51 »
Apsolutno nebitno, CSHR neka ima "oglas" za ovaj meet, a Alfisti.hr na FB/Forumu takodjer...doci ce ionako ljudi koje apsolutno bk jel to bilo oglaseno na CSHR ili Alfisti.hr FB/Forum portalu!

Ako netko hoce izvuc CSHR zastavu ili alfisti.hr zastavu i prebacit preko haube auta, nebitno je...ovo je samo podsjetnik ono sta smo pricali za slavonski susret (opet Vukovar ili Osijek) da bi ga trebali organizirati u 2018g.  :da:

Mozete ga opet u Dalj erdut daljplanina aljmas ... to je taman izmedju vu i os pa se niko nece ljutiti ili ce se svi ljutiti hahaha :) ..... ugl nikig nisam htio povrediti niti volim raspravljat jer nisam u toku s odnosima ... svi nek rasire zastave koje hoce sam nek se pokrene nesto na istoku .... svi su dobro dosli a ja i dalje cu se druziti s ljudima nebitno kojem klubu pripadali ... :*

Offline draak

• Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #12 u: 03-01-2018, 13:21:12 »
Mene nisu, a nisam aktivan. Valjda nisam u predstavnistvu "krive" frakcije :)
A zapravo tako svejedno, ima super ljudi tu i tamo, isto kao i budala.

Sent from my Samsung Note 8 using Tapatalk

:ar:

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #13 u: 03-01-2018, 14:23:09 »
Samo se vi fino podružite i dobro fotkama popratite druženje pa ih okači i ovamo (ako želiš).

Najavu na CSHR neću komentirati jer je nisam vidio u potpunosti, ali znam da je njihov PRVI susret u 2018-oj najavljen za drugu polovicu siječnja (tzv nehajni drajv ili tour)

Uživajte!

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #14 u: 03-01-2018, 14:27:46 »
CSHR je najavio da oni organiziraju taj meet.

Offline draak

• Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #15 u: 03-01-2018, 15:17:59 »
Yep, najavili su ga kao prvi CSHR mini susret ove godine.
Sad kad i mene izbace iz grupe :D

Sent from my Samsung Note 8 using Tapatalk
« Zadnja izmjena: 03-01-2018, 15:19:28 od draak »
:ar:

Offline jakov

• Član Alfa Kluba 13
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #16 u: 03-01-2018, 15:25:09 »
Šta se sekirate. Cshr je najbolja stvar što se mogla dogoditi našem klubu. Shvatit će te brzo  :Horse:

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #17 u: 03-01-2018, 15:26:49 »
Šta se sekirate. Cshr je najbolja stvar što se mogla dogoditi našem klubu. Shvatit će te brzo  :Horse:

Mene osobno bk. Zar trebaju postojat klubovi za druzenja?

Offline jakov

• Član Alfa Kluba 13
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #18 u: 03-01-2018, 15:29:01 »
Mene osobno bk. Zar trebaju postojat klubovi za druzenja?

Naravno da nisu potrebni

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #19 u: 03-01-2018, 15:29:44 »
Evo kolega i obisli teren da vidimo jel se moze i kako se moze :) pa bacili slikicu

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Vasko

barba Oro

• Gost
« Odgovori #20 u: 03-01-2018, 15:34:52 »

:ok: :hap:

barba Oro

• Gost
« Odgovori #21 u: 03-01-2018, 15:37:29 »

http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=92277.0

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #22 u: 03-01-2018, 15:42:33 »
 :ok:

Srpanj/July: Povratak Alfista u Vukovar - 10 godina poslije - Regionalni susret
niza i gas!

Offline NiTo

• Ovisnik o alfistima
  • Cuore Sportivo...con due bambini !!!
    • Split
« Odgovori #23 u: 03-01-2018, 17:24:44 »
Evo kolega i obisli teren da vidimo jel se moze i kako se moze :) pa bacili slikicu(Image removed from quote.)

Jesi li izasa iz auta preko suvozaceva sjedala ?

:lol
159 jtdM , GT 3.0

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #24 u: 03-01-2018, 18:33:07 »
Jok ... kroz gepek ... zanimljivije je

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #25 u: 03-01-2018, 18:36:46 »
Sretno na susretu, nadam se da ce ti ispast onako kako si i zamislio... :hap:
:cigara: :cigara:

Offline SovaDalj

• Na probi
  • *
    • Zagreb - Dalj
« Odgovori #26 u: 03-01-2018, 20:14:28 »
Sretno na susretu, nadam se da ce ti ispast onako kako si i zamislio... :hap:
Hvala ... za prvi put sam zamislio samo da se okupimo manja ruta voznje a ako to upali to i prodje ok onda vec sad u glavi imam kako bi se moglo prosirit u fin meet ako budem imao nekog tko ce imati volju haha .... jer ipak sam ja u zgu

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #27 u: 03-01-2018, 20:36:03 »

Nekad me iznenadiš kako si pametan  :D

@SovaDalj
Šta se tiče mog posta koji je potaknuo ovu "raspravu" reagira san zbog povjesti nas i njih šta tebe ka organizatora ovog susreta ne triba ni najmanje dirat, ima u CS odličnih ljudi i da su želi li mogli smo odlično surađivati ma mogli smo biti svi u istom klubu ali glad za funkcijama i bijeg od loših stvar i ko je su neke od njih ovde obilježili je bija prejak. Žalosno je da neko novi pun entuzijazma na prvoj skalini naiđe na ovo i nadam se da te  neće oladit od Alfizma a ja bi s guštom doša i da potporu ovom susretu ali zercu mi je daleko.
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline NiTo

• Ovisnik o alfistima
  • Cuore Sportivo...con due bambini !!!
    • Split
« Odgovori #28 u: 03-01-2018, 20:39:18 »
Jok ... kroz gepek ... zanimljivije je