Jedan mali tip za sve buduce i trenutne vlasnike Spidera 916 sa elektricnim krovom. Dakle prije ili kasnije bi se trebali susresti s ovim,(sudeci po Alfaowneru skoro svaki drugi - treci vlasnik je imao puknutu osovinu, koja prolazi kroz motor na zupcanik jbg) jer tvornicki i nije neka sreca kako je napravljeno, plus zbog nemara i nepodmazivanja zupcanika, zna nekad zapet, pa naravno radi cekic po leptiru i tako.. Kod mene je netko pokusao nesto vec variti, ali poprilicno je lose bilo zato je i puklo ponovno. Novi komad je istokaren od axle-a sa mountain bike-a na koje se sarafi prednji kotac, dakle ako ovo punke kojim slucajem sad, 50kn benzine i sve ide u plamen

Debljina kvadrata kod navoja na osovini je mislim 7mm a navoj sam malo dao produljit da mogu stavit kontra-maticu, da se ne bi otpustilo, na sto su se zalili drugi vlasnici po stranim forumima... Kvadrat ne smije proc kroz otvor na leptiru, vec mora biti malo u utoru, da se ne bi matica na njega oslonila i sve mora sjedati kao rukavica na ruku.. Manje vise se vidi sve na slikama