Ovih par tjedana se radilo svasta nesto.. Pa krenimo..
Odradeni servisi, ociscena klapna gasa, novi originalni MAF i originalan senzor bregaste jer su oboje bili zamjenski

sto mi se nije svidalo pa da to bude kako spada.. Posto je pred malo km raden veliki servis netko strucan za zub nije pogodio fazu, pa smo odmah i to rijesili, sad auto radi ugladeno i ide osjetno bolje i ne javlja bogatu pa siromasnu smjesu na dijagnostici, ne zaletava se s okretajima, niti javlja ikakavu gresku vezanu za senzor bregaste itd..Sve je radeno kod kolege Sprinta u Zadru, pohvale kolegi za dobar posao i korektne cijene

I novi cilindar kvacila

Stavljne nove gume kao sto sam napisao, pa promjenili manzete na letvi volana, provjerili trap, vilice,krajnici,spone su u redu, mijenjane su pa sam spur odradio

Novi znakovi

Novi originalni cepovi za felge ( hvala Borna

)

Sjeo Charlijev volan iz njegove Gtv Cup V6 Turbo, tapeciran kod Domija

Nabavio sam originalan Spider znak (nisam slikao) ali eto slika sa neta cisto.. Stavit cu ga nakon sutrasnjeg poliranja auta kod kolege Roka

Ostaje mi jos od znakica nabavit bocne Pininfarina sa F od novije linije kao sa slike

Ako stignem prije Rijeke volio bih kompletno kemijsko napravit i tretman koznih sjedala te oplata itd.. No otom potom to mogu i poslije. Ostaje mi jos samo gumice zadnje balansice

i dva selena promjenit pozadi, vec sam se konzultirao sa Silviom pa znam koji mi pasu..

To bi bilo to.. Bit ce koja slika poliranja, nadamo se dobrim rezultatima
Eh da...Stigle su i tablice po narudzbi ŠI916ME

I dvije sminkerske za kraj