0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Izgleda kao original ali kataloski broj je u originalu drugaciji i offset je ET 40.5Vasko ima iste takve felge pa neka poslika isto ovako da vidimo😬😂
Jesi ti siguran da će ti to ići na Brembo? Ak je ET43.5 to je još uvučenije. A ET43.5 mislim da nije oriđiđi.
Zaboravio sam napisati da sam uzeo i novi akumulator. 4MAX - 75aH 700A D+. 2 god. garancija.
Obradovao si me cijenama koje si naveo U nekoj budućnosti ću trebati dva od navedenih 5 artikala
Napokon si počeo razmišljat o ostalim sudionicima u prometu Ubiše me ona svjetla kad sam ispred tebe. Potisni pojačat-pitaj Marijala ili Viktora (jel već klizi?) ide kažeš lepo,znaš kako. . .
lijepo si imenjače ti to posložio mogla bi brzo i nova lamela proklizati zbog jakoga momenta voli to toni malo pretjerati
Hint: Za ovaj koji ti nikako ne želim da trebaš (a trebat ćeš) moraš požuriti ako misliš po ovoj cijeni.
Na svojoj bivšoj sam išao da mi smanji moment za malo jer je prejako napravioAli je išla ko luda
Ma nismo pretjerivali sa remapom. Nema sta proklizavati. Same gas!
Neki dan u ACu kupio gumene tepihe za 147 (220,00 kn) pa vidio ovaj set obavezne opreme u alfinoj futroli pa se sjetio da imam samo trokut i reflektirajući prsluk. Kupio. (180,00 kn)KAZ_3772 by Zoran Divic, on FlickrI da mi nebi više spominjali majku i ostalu rodbinu odlučio sam maknuti led svjetla (koja su bila na autu kad sam ga kupio) i staviti Osram Nightbreaker. (170,00 kn)KAZ_3861 by Zoran Divic, on FlickrA kad dođe taj dan, ja ću biti spreman! Set kvačila Valeo, uključujući i zamašnjak. (2800,00kn) Hvala kolegi Morisu! KAZ_3859 by Zoran Divic, on Flickr
Ne vidim razliku... Nisi se moga odlučit za sliku, a? Fina je
kolega alfica je MRAK svaka čast i samo hrabro dalje !
...je je, pogotovo na ovim c/b felgama...
Priznaj i ti bi takve al ne moreš nać