Ok, evo kako to na kraju izgleda u autu:

Estetski je možda i ponajbolji za 147/GT jer zaista izgleda kao da je OEM. Uređaj radi brzo iako je na WinCE 6. Vjerujem da su moderni Androidi i brži i fleksibilniji, ali ovaj je bio moj izbor radi estetike, a i nisam neki zahtjevni korisnik aplikacija i sličnog. Bitno mi je da radi GPS (ima iGo 8 instaliran) i da vrti multimediju. Stavio sam par glazbenih spotova za probu i to lijepo radi, iako nema mnogo smisla u autu. Zavrtio sam i DVD sa Star Warsima, super je s Boseom, kao u kinu!

Sam user interface uređaja nije baš nešto, recimo da bih mu dao dobar (3). Upotrebljiv je i relativno jednostavan, ali nije uvijek logičan i media player je daleko od razine koju bih očekivao na takvim uređajima - koji zapravo mogu što poželiš. Vjerojatno bi se tu dalo svašta instalirati nekome tko bi se bavio hackovima, ali nemam volje za time. Primjetio sam i glupo ograničenje media browsera koji i na exFAT medijima ne može u rootu pročitati više od 50-ak foldera. Onda sam se snašao da izradim foldere od A do Z i sve trpam u njih po abecedi. Glupo i nepotrebno. Kvaliteta zvuka je odlična i sve skupa uređaj se čini dosta solidan, ali nije po specifikacijama i softverskim mogućnostima usporediv s modernim Androidima.