Heh,
Te¹ko da mogu sebi skinit cijenu, al dobro
Kad smo veæ kod toga.
Cila prièa oko ovog auta je pre nevjerovatna da je ne bi isprièao....Da se nije meni desilo, ne bi virova ali ajde. Izgleda da je ovaj auto meni sudjen i amen. Uzeo sam je u Zg od jednog deèka i naravno ispalila radilica praktièki èim sam do¹a doma. Meni puko film, (iako sam znao da æe ne¹to otiæ) a jo¹ mi Brkiæ govori da za taj motor nemo¾e naæi djelove. I ja lomim oèu stavit original radilicu unutra ili ne, na kraju reko ma jebe¹ ti to. Ugl, stavio sam je na oglas i u medjuvremenu na¹a drugu alfu u zadru, auto ko nacrtan, samo nije redesign. U medjuvremenu se jedan momak zagrijao opasno da kupi ovu i ja reko eto super. Medjutim, frend iz zd se isto javi, ka¾e daj meni, ja æu popravit. Kako æe¹ to odbit? I ok, reko uzmi.
Doslovno dan prije nego æu uzet drugu alfu (a momak koji ju je prodava je odgodio jedan dan jer je bio na putu!!!), èujem se s Brkiæem da mu ka¾em da auto ide æa. Nisam ni stiga reæi, a on meni ka¾e na¹a sam ti djelove. Istodobno, znaèi pola sata nakon tog poziva, zove me frend i ka¾e neæu uzet nemam para za popravit (ja sam naravno otkazao ovom ¹to je zvao prije -.-). I ¹ta æu sad majke ti? I ni¹ta, reko Brkiæu popravljaj, otkazao drugu alfu i ostao sa ovom. Sad, mo¾da sam ja lud, mo¾da mi svemir oæe ne¹to reæi (vjerovatno da sam glup ko stup

) ali sad kad sam rje¹io da æu popraviti onda je to to. Samo da ne prdne radilica opet dok ne nadjem drugi motor