Heh,
Teško da mogu sebi skinit cijenu, al dobro
Kad smo već kod toga.
Cila priča oko ovog auta je pre nevjerovatna da je ne bi ispričao....Da se nije meni desilo, ne bi virova ali ajde. Izgleda da je ovaj auto meni sudjen i amen. Uzeo sam je u Zg od jednog dečka i naravno ispalila radilica praktički čim sam doša doma. Meni puko film, (iako sam znao da će nešto otić) a još mi Brkić govori da za taj motor nemože naći djelove. I ja lomim oču stavit original radilicu unutra ili ne, na kraju reko ma jebeš ti to. Ugl, stavio sam je na oglas i u medjuvremenu naša drugu alfu u zadru, auto ko nacrtan, samo nije redesign. U medjuvremenu se jedan momak zagrijao opasno da kupi ovu i ja reko eto super. Medjutim, frend iz zd se isto javi, kaže daj meni, ja ću popravit. Kako ćeš to odbit? I ok, reko uzmi.
Doslovno dan prije nego ću uzet drugu alfu (a momak koji ju je prodava je odgodio jedan dan jer je bio na putu!!!), čujem se s Brkićem da mu kažem da auto ide ća. Nisam ni stiga reći, a on meni kaže naša sam ti djelove. Istodobno, znači pola sata nakon tog poziva, zove me frend i kaže neću uzet nemam para za popravit (ja sam naravno otkazao ovom što je zvao prije -.-). I šta ću sad majke ti? I ništa, reko Brkiću popravljaj, otkazao drugu alfu i ostao sa ovom. Sad, možda sam ja lud, možda mi svemir oće nešto reći (vjerovatno da sam glup ko stup
) ali sad kad sam rješio da ću popraviti onda je to to. Samo da ne prdne radilica opet dok ne nadjem drugi motor