Još ima pepela tu i tamo

Čujem i osjetim nešto oko prednjeg lijevog kraja od kad sam na 18icama. Sve je jako lagano i drugi u autu ništa ne osjete.
Zvuk prati okretanje kotača i paralelno ga osjetim na pedalama i odmorištu. Otprilike kao da je ležaj lagano suh, lagano oscilirajuće grebanje, ali ne varira u zavojima.
Ne ovisi niti o ubrzavanjima, ako je u leru/brzini. Počinje od 40 i osjeti se do nekih 120km/h, poslije se utopi u okolnoj buci i vibracijama.
Kad je kotač u zraku i zavrti se, ne čuje se ništa. Gume sam izvrtio, nije do njih, ali 18ice su očito istakle problem.
Poluosovina nije u najboljem stanju, od prije je ta lijeva znala malo zatrest na pun gas u 4., 5. brzini na niskim okretajima. Al to se lagano izbjegne pa mi nije bio problem, druge simptome nije pokazivala.
Sljedeći tjedan ću probati do servisa da netko baci oko na to... imam i doljnje vilice za odradit, pa bi zajedno stavio novu poluosovinu i ležaj. Valjda će joj to bit dosta

Neke sitnice sam još napravio, zamjenjene su vanjske značke i na volanu, sad je sve kompletirano. I krenuo sam sa uređivanjem 17ica