Alfica je doma, radi, vozi. Znaci dogovor s mehanicarom je sljedeci, razrada motora cca 1300 km te onda izmjena ulja i filtera i djelomicno otvaranje da vidimo situaciju. Nakon toga opet razrada 3000 km, zatim ooet izmjena ulja i filtera i otvaranje da vidimo situaciju.
Nakon toga to je to, gustanje.
Mehanicar mi je dao svoju garanciju od godinu dana.
Sad mi je najgore ta voznja do 3000 rpma...
Dakle uz sve kaj sam nabrojao ( poliranje brusenje radilice te balansiranje s klipovima, svi novi lezajevi, nove karike, uredeni cilindri, pregledana i ispitana uljna pumpa, uredena glava itd..) mehanicar mi je jos izmjenio sljedece:
Manđetu, cilindar kvacila na pedali (nisam ga izmjenio kad sam mjenjao set kvacila), stop šalter, osvijetljenje cukica i onih prekidaca za ventilaciju, ulje u servu, ulje u getribi, set zuocastih remena natezaca vodena pumpa i sve kaj ide uz to...to bi bilo ukratko to.....
E i da, na desnoj maglenci mi je bilo strgano grlo pa sam kupio dvije druge jer sam bio u strahu ak kupim samo jednu da nebi doslo do razlike u nijansi stakla (habanje, apšisano i slicno) tak da to cdka jos montazu ovih dana....
Par slika lose kvalitete nazalost....

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk